Először is, köszönet a Mafabnak a nyereményjegyekért! Az előző két rész vegyes fogadtatásban részesült, ugyanakkor én mindkettőn remekül szórakoztam, amolyan „bűnös élvezetek” számomra. Ez a harmadik rész szintén hozza az előző részek színvonalát, mind humorban, mind látványvilágban, sőt meg merem kockáztatni, hogy ez a rész sikerült a legjobban a három közül.
Ami feltűnt, hogy kicsit feljebb tekerték a vért, vannak benne igen erőszakos jelenetek, de egy Venom-filmnek szerintem ilyennek is kell lennie.
Az Eddie és Venom közötti kémia ismét remekül működik, Tom Hardy nagyon jól hozza a szerepét, a többi színész viszont nem túl emlékezetes.
A CGI remek, a szörnyek nagyon „élethűen” néznek ki, látszik, hogy ezen tényleg nem spóroltak.
Ugyanakkor nem tudok szó nélkül elmenni néhány logikátlanság mellett: pl. az egyik jelenetben arról beszélnek, hogy Thanos hogyan tüntette el a fél populációt, a másik jelenetben meg Eddie egy gyereket nyugtatgat, hogy űrlények márpedig nem léteznek... WTF?
Mindent együttvéve én jól szórakoztam ezen az etapon is, természetesen nem egy korszakalkotó film, de arra tökéletesen megfelel, hogy kikapcsolja az agyam két órára.
Először is, köszönet a Mafabnak a nyereményjegyekért! Az előző két rész vegyes fogadtatásban részesült, ugyanakkor én mindkettőn remekül szórakoztam, amolyan „bűnös élvezetek” számomra. Ez a harmadik rész szintén hozza az előző részek színvonalát, mind humorban, mind látványvilágban, sőt meg merem kockáztatni, hogy ez a rész sikerült a legjobban a három közül. Ami feltűnt, hogy kicsit feljebb tekerték a vért, vannak benne igen erőszakos jelenetek, de egy Venom-filmnek szerintem ilyennek is kell lennie. Az Eddie és Venom közötti kémia ismét remekül működik, Tom Hardy nagyon jól hozza a szerepét, a többi színész viszont nem túl emlékezetes. A CGI remek, a szörnyek nagyon „élethűen” néznek ki, látszik, hogy ezen tényleg nem spóroltak. Ugyanakkor nem tudok szó nélkül elmenni néhány logikátlanság mellett: pl. az egyik jelenetben arról beszélnek, hogy Thanos hogyan tüntette el a fél populációt, a másik jelenetben meg Eddie egy gyereket nyugtatgat, hogy űrlények márpedig nem léteznek... WTF? Mindent együttvéve én jól szórakoztam ezen az etapon is, természetesen nem egy korszakalkotó film, de arra tökéletesen megfelel, hogy kikapcsolja az agyam két órára.