Vélemény:

62 Gyönyörű sorscsapás

(2023)

Klisés de mégis jó

Br623   2024.07.27 07:56
0

Véletlen bukkantam erre a filmre, de egy nagyon kellemes kis esti kikapcsolódást hozott a számomra. Imádom a romantikus filmeket, és nagyon jókat nevettem rajta. Ez a történet felsorakoztat szinte minden klisét, amit egy szerelemmel kapcsolatban csak el tudunk képzelni. A kedvencem az volt, amikor a hotelban szétverik a berendezést, mert annyira egymásnak esnek, de sehogy sem sikerül összehozni a dolgot, bénáznak. Számomra nem volt unalmas, nem volt erőltetett, mint a mostani ilyen stílusú filmekben, ahol a jajj rögtön beléd estem, és nem tudok mit csinálni túlzással az őrületbe tudnak kergetni. Ez a film arról szól, hogy két fiatal hogyan szeret egymásba egy pici háttértörténettel, nincs belekeverve más. Ezért könnyed. Megtudunk egy keveset a fiúról, egy kicsit többet a lányról. Ismerős lehet a lány apja, akit a Beverly Hills sorozatból ismerhetünk, és olyan furcsa, hogy már ő is 51 éves, és apát játszik, pedig nemrég még tiniszereplő volt. A fiú legjobb barátja Austin North, akit pedig az Outer Banksban játszott negatív karaktere után felüdülés volt egy kedves szerelmes fiúként megismerni. Aki hasonlóan romantikus lelkű, mint én, nézze meg!