Teljesen felesleges volt megvenni a képregény jogait, mert annyi köze van hozzá, hogy sok a monológ, és egy bérgyilkosról szól. Ráadásul a narráció már az első 20 percben fárasztóvá válik, kinyitották ugyanis a közhely könyvet, és onnan írták ki a nagy részét. A kevesebb több lett volna ezen a téren.
A történet szögegyszerű, de jó táptalaj ezeknek az elnyújtott, vérprofin végrehajtott akcióknak. Ez a része nagyon tetszett, még ha volt is néhány átgondolatlanság a tervekben. Szóval kaptunk végre egy zseniális Hitman adaptációt? De komolyan, hasonló stílusban kellene feldolgozni a 47-es ügynök kalandjait akár film, akár sorozat formában.
Inkább ujjgyakorlatnak érződik Finchertől, mint régóta dédelgetett szerelemprojektnek (mondjuk sehol sem olvastam, hogy utóbbiról lenne szó), amit kicsit sajnálok, mert jóval többet vártam tőle. Az viszont kiderül belőle, hogy a direktor annyi év parkolópálya után sem vesztette el a remek thrillerek rendezéséhez szükséges érzékét, reméljük, legközelebb jobb alapanyagból dolgozhat, és persze azt is, hogy nem streaming exkluzív filmet készít majd.
Egyébként a képregény sem olyan nagy eresztés, én legalábbis nem estem hanyatt tőle. Némileg hasonló a történet, de valamivel csavarosabban van kibontva, és a gyilkos karaktere is érdekesebb.
Teljesen felesleges volt megvenni a képregény jogait, mert annyi köze van hozzá, hogy sok a monológ, és egy bérgyilkosról szól. Ráadásul a narráció már az első 20 percben fárasztóvá válik, kinyitották ugyanis a közhely könyvet, és onnan írták ki a nagy részét. A kevesebb több lett volna ezen a téren. A történet szögegyszerű, de jó táptalaj ezeknek az elnyújtott, vérprofin végrehajtott akcióknak. Ez a része nagyon tetszett, még ha volt is néhány átgondolatlanság a tervekben. Szóval kaptunk végre egy zseniális Hitman adaptációt? De komolyan, hasonló stílusban kellene feldolgozni a 47-es ügynök kalandjait akár film, akár sorozat formában. Inkább ujjgyakorlatnak érződik Finchertől, mint régóta dédelgetett szerelemprojektnek (mondjuk sehol sem olvastam, hogy utóbbiról lenne szó), amit kicsit sajnálok, mert jóval többet vártam tőle. Az viszont kiderül belőle, hogy a direktor annyi év parkolópálya után sem vesztette el a remek thrillerek rendezéséhez szükséges érzékét, reméljük, legközelebb jobb alapanyagból dolgozhat, és persze azt is, hogy nem streaming exkluzív filmet készít majd. Egyébként a képregény sem olyan nagy eresztés, én legalábbis nem estem hanyatt tőle. Némileg hasonló a történet, de valamivel csavarosabban van kibontva, és a gyilkos karaktere is érdekesebb.