Eastwood papa nem tud hibázni.
Őszintén megmondom, én sem tudom, mit csinálnék a filmben felvázolt helyzetben. Éppen ezért nagyon jó gondolatébresztő és hasznos néznivaló szerintem. A színészek játékát is külön kiemelem.
Eastwood kései rendezésein látszik a kor, ez a film is elég lassú, helyenként unalmas lett, mint ahogyan A csempész is. Mégis annyira érdekes témákkal foglalkozik az öreg, annyira a kisujjában van a filmkészítés, hogy nálam mindig eseményszámba megy, ha új dolga kerül ki. Meg nagyon sok évet és további jó filmeket kívánok neki! Az egyik legnagyobb életmű az övé.
Eastwood papa nem tud hibázni. Őszintén megmondom, én sem tudom, mit csinálnék a filmben felvázolt helyzetben. Éppen ezért nagyon jó gondolatébresztő és hasznos néznivaló szerintem. A színészek játékát is külön kiemelem. Eastwood kései rendezésein látszik a kor, ez a film is elég lassú, helyenként unalmas lett, mint ahogyan A csempész is. Mégis annyira érdekes témákkal foglalkozik az öreg, annyira a kisujjában van a filmkészítés, hogy nálam mindig eseményszámba megy, ha új dolga kerül ki. Meg nagyon sok évet és további jó filmeket kívánok neki! Az egyik legnagyobb életmű az övé.