Míg néztem, folyamatos kettősséget éreztem. Kiaknázott, de mégsem. Alapos, de mégsem... és hasonlók.
A történetben nincs semmi új, hiszen mindent már elpufogtattak a filmesek, és kevés eredeti ötlet, történet kerül a vásznakra.
Mégsem állíthatom azt, hogy tök felesleges megnézni. Az első része is szórakoztató volt, akárcsak ez... és ugyebár nyitva maradt a sztori. Szóval tutira dobbantanak a harmadik résszel.
Hát, várom. Kíváncsi vagyok, mi fog még benne történni.
Azonban egy biztos. Számomra nem a sokszor nézhető szórakozás, és nem is az életfogytig emlékezni fogok rá.
Ám kinek milyen az ízlése. Tehát ne is hallgass rám, csak nézd meg, és majd eldöntöd magad.
Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!
Míg néztem, folyamatos kettősséget éreztem. Kiaknázott, de mégsem. Alapos, de mégsem... és hasonlók. A történetben nincs semmi új, hiszen mindent már elpufogtattak a filmesek, és kevés eredeti ötlet, történet kerül a vásznakra. Mégsem állíthatom azt, hogy tök felesleges megnézni. Az első része is szórakoztató volt, akárcsak ez... és ugyebár nyitva maradt a sztori. Szóval tutira dobbantanak a harmadik résszel. Hát, várom. Kíváncsi vagyok, mi fog még benne történni. Azonban egy biztos. Számomra nem a sokszor nézhető szórakozás, és nem is az életfogytig emlékezni fogok rá. Ám kinek milyen az ízlése. Tehát ne is hallgass rám, csak nézd meg, és majd eldöntöd magad. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!