Vélemény:

60 Kóbor árnyék

(2024)

Non-stop akció és vérfürdő

Bafam   2024.10.25 04:33
0

Ami a The Shadow Strays koherenciájában, mélységében és történetében hiányzik, azt a kíméletlen, szinte megállás nélküli akciók alkotják. Rengeteg vér spriccel a testekből, lehetetlen harci jelenetek fegyverek, kardok hullámvasútjában és alkalmi robbanásban. Nem tudom, hogy ez a film ilyen rosszul értékelhető. Ez a film egyik látványos jelenet a másik után. A koreográfia egyedi, brutális és gyönyörű. Az akción túl van egy bosszúvágyunk, de működik. A karakter motivációi egyszerűek, de rendkívül hatékonyak. A Silat a legjobb, amit a Raid-filmek óta láttam. Ha intellektuális stimulációra vágysz, keresd máshol. A karakterek kétdimenziósak, sőt, azt hiszem, nem is ismerkedtünk meg a karakterek motivációjával. Szerintem a párbeszédre nem volt szükség, esetemben a feliratokra, mivel nem angol filmről van szó. Mindenesetre, ha egy vér és akció hipnotikus operája segít ellazulni, dőlj hátra, és élvezd. A film lehetett volna rövidebb is, de egyetlen unalmas pillanat sincs, a film teljesen eseménydús.