Kedves kis sorozat ez...
Bár nem értem, miért jó a Netflixnek egy kb. 2 óra alatt lezavarható storyt 27 perces kis minisorozattá avanzsálni...
Náluk ez nagy divat, bár tök felesleges.
Sokszor sok történetet pont ezért nem is nézek ott meg, mert engem zavar ez a felesleges epizódra osztogatás.
De lehet, hogy csak én vagyok így ezzel... sajna engem zavar, valahogy elveszi azt az élményt, amit 1 film nyújtana... ez van.
Na de a film... azaz a sori...
Tényleg kedves kis történet a maga kis lassú, nyuggeros tempójában, bár én már az elején sejtettem, mi is lesz a „probléma”, vagyis a „tettes”, nincs itt szó semmiféle nagy bűntényről.
Ez egy cuki kis barátságos idősek otthona, ahol barátságok, ellenségek születnek, pontosan ugyanúgy, mint a kinti pezsgő életben.
Egy nyugdíjas unatkozó professzor új feladattal, „hobbyval”, mondhatni, élménnyel gazdagodik, hogy idejét elüsse.
Én teljesen elámultam ezen az úgymond luxus otthontól... vajon tényleg léteznek ilyen létesítmények a valóságban is mint alap, vagy csak a kőgazdagéknál?
Kedvelem Ted Dansont.
A három férfi és egy mózeskosár, és a következő része a kishölgyes, a Made in America... jó kis retró filmek vele.
Olyan furcsa, hogy már nem fiatal szívtipróként, hanem egy ősz hajú, idős nyugdíjas emberként látjuk viszont a képernyőn...
Ilyenkor jön rá az ember, hogy saját maga is öregszik, mint a színészek, ez ellen nincs mit tenni.
Nem mondanám nagy durranásnak, amolyan jó kategória... érdemes 1x megnézni.
Kedves kis sorozat ez... Bár nem értem, miért jó a Netflixnek egy kb. 2 óra alatt lezavarható storyt 27 perces kis minisorozattá avanzsálni... Náluk ez nagy divat, bár tök felesleges. Sokszor sok történetet pont ezért nem is nézek ott meg, mert engem zavar ez a felesleges epizódra osztogatás. De lehet, hogy csak én vagyok így ezzel... sajna engem zavar, valahogy elveszi azt az élményt, amit 1 film nyújtana... ez van. Na de a film... azaz a sori... Tényleg kedves kis történet a maga kis lassú, nyuggeros tempójában, bár én már az elején sejtettem, mi is lesz a „probléma”, vagyis a „tettes”, nincs itt szó semmiféle nagy bűntényről. Ez egy cuki kis barátságos idősek otthona, ahol barátságok, ellenségek születnek, pontosan ugyanúgy, mint a kinti pezsgő életben. Egy nyugdíjas unatkozó professzor új feladattal, „hobbyval”, mondhatni, élménnyel gazdagodik, hogy idejét elüsse. Én teljesen elámultam ezen az úgymond luxus otthontól... vajon tényleg léteznek ilyen létesítmények a valóságban is mint alap, vagy csak a kőgazdagéknál? Kedvelem Ted Dansont. A három férfi és egy mózeskosár, és a következő része a kishölgyes, a Made in America... jó kis retró filmek vele. Olyan furcsa, hogy már nem fiatal szívtipróként, hanem egy ősz hajú, idős nyugdíjas emberként látjuk viszont a képernyőn... Ilyenkor jön rá az ember, hogy saját maga is öregszik, mint a színészek, ez ellen nincs mit tenni. Nem mondanám nagy durranásnak, amolyan jó kategória... érdemes 1x megnézni.