Közösség

Vélemény:

76 Hamupipőke

(2015)

Hamupipőke

Az amatőr   2018.06.08 16:46
0

Aranyos kis film,de azért kicsit többet vártam tőle. Igaz,hogy az eredeti Hamupipőke sztori már annyira ismert,hogy nem is lehetne túlságosan megdolgozni,azért láttam már jobb feldolgozásokat. A film vivőereje kétségtelenül az esztétitkai látványban és ezen belül is a tagadhatatlanul gyönyörű kosztümökben rejlik. Ezek a film nézése közben engem is kétségtelenül elbűvöltek,de más tekintetben nem érzékeltem kiemelkedést. Nyilván annak aki először néz Hamupipőkét—vagy legalábbis másodszor—teljes élményt nyújthat a sztori minden jelenetével együtt. Engem viszont például kifejezetten idegesítettek a film elején szereplő semmitmondóan és túlzottan cukormázas jelenetek Cinderella gyerekkoráról. Mindazonáltal Lily James kifejezetten jól teljesített a címszerepben és a többi színész alakítása is megállta a helyét. Kedvenc jelenetem az erdőben való találkozás volt amely szépen kibontotta a herceg és Hamupipőke között alakuló romantikát.Legalább nem kapkodták el a szerelmi szálat. A Demóna után a másodikként felújított élőszereplős klasszikusként pedig véglegesen utat nyitott az olyan további disneys sztárprodukcióknak,mint például a Szépség és a szörnyeteg Emma Watsonnal vagy a nemsokára mozikba kerülő Diótörő és Mary Poppins filmek. Végeredményben egy kellenes átmenetnek tekinthetjük a nálam elsőhelyet elfoglaló Demóna és a további hasonló ám ennél azért színvonalasabb alkotások között.