Aranyos kis film,de azért kicsit többet vártam tőle. Igaz,hogy az eredeti Hamupipőke sztori már annyira ismert,hogy nem is lehetne túlságosan megdolgozni,azért láttam már jobb feldolgozásokat.
A film vivőereje kétségtelenül az esztétitkai látványban és ezen belül is a tagadhatatlanul gyönyörű kosztümökben rejlik. Ezek a film nézése közben engem is kétségtelenül elbűvöltek,de más tekintetben nem érzékeltem kiemelkedést.
Nyilván annak aki először néz Hamupipőkét—vagy legalábbis másodszor—teljes élményt nyújthat a sztori minden jelenetével együtt. Engem viszont például kifejezetten idegesítettek a film elején szereplő semmitmondóan és túlzottan cukormázas jelenetek Cinderella gyerekkoráról.
Mindazonáltal Lily James kifejezetten jól teljesített a címszerepben és a többi színész alakítása is megállta a helyét. Kedvenc jelenetem az erdőben való találkozás volt amely szépen kibontotta a herceg és Hamupipőke között alakuló romantikát.Legalább nem kapkodták el a szerelmi szálat.
A Demóna után a másodikként felújított élőszereplős klasszikusként pedig véglegesen utat nyitott az olyan további disneys sztárprodukcióknak,mint például a Szépség és a szörnyeteg Emma Watsonnal vagy a nemsokára mozikba kerülő Diótörő és Mary Poppins filmek.
Végeredményben egy kellenes átmenetnek tekinthetjük a nálam elsőhelyet elfoglaló Demóna és a további hasonló ám ennél azért színvonalasabb alkotások között.
Aranyos kis film,de azért kicsit többet vártam tőle. Igaz,hogy az eredeti Hamupipőke sztori már annyira ismert,hogy nem is lehetne túlságosan megdolgozni,azért láttam már jobb feldolgozásokat. A film vivőereje kétségtelenül az esztétitkai látványban és ezen belül is a tagadhatatlanul gyönyörű kosztümökben rejlik. Ezek a film nézése közben engem is kétségtelenül elbűvöltek,de más tekintetben nem érzékeltem kiemelkedést. Nyilván annak aki először néz Hamupipőkét—vagy legalábbis másodszor—teljes élményt nyújthat a sztori minden jelenetével együtt. Engem viszont például kifejezetten idegesítettek a film elején szereplő semmitmondóan és túlzottan cukormázas jelenetek Cinderella gyerekkoráról. Mindazonáltal Lily James kifejezetten jól teljesített a címszerepben és a többi színész alakítása is megállta a helyét. Kedvenc jelenetem az erdőben való találkozás volt amely szépen kibontotta a herceg és Hamupipőke között alakuló romantikát.Legalább nem kapkodták el a szerelmi szálat. A Demóna után a másodikként felújított élőszereplős klasszikusként pedig véglegesen utat nyitott az olyan további disneys sztárprodukcióknak,mint például a Szépség és a szörnyeteg Emma Watsonnal vagy a nemsokára mozikba kerülő Diótörő és Mary Poppins filmek. Végeredményben egy kellenes átmenetnek tekinthetjük a nálam elsőhelyet elfoglaló Demóna és a további hasonló ám ennél azért színvonalasabb alkotások között.