Washington DC egyik legsikeresebb ügyvédje felveszi a harcot a cinizmussal, a bürokráciával és a politikával szemben, hogy segíthessen a szeptember tizenegyedikei terrordámadások közvetett áldozatain.
(csd)
Író: Max Borenstein

68 Mennyit ér egy élet? (2020)
Vártam ezt a filmet, mert kíváncsi voltam rá, hogy mit hozhatnak még ki abból a történetből, amit mindenki megismert a világon. A két torony leomlása egy fordulópontja volt a világunknak, ahol az ébredező szabadságot és szeretetet lecsapta a terrorel... Teljes kritika
A szereposztása említésre méltó, de csak az. A történet kemény. Pénzben mérni egy emberi életet, de valahogy végig unalmas volt a film. Az érzelmi fonalat nem kaptál el a készítők.
Elmondani sem tudom, hogy mennyire vártam a filmet, hiszen annyi lehetőség volt benne... Sajnos nagyon lapos lett végül, pedig a történet érdekes és fontos, a színészek pedig remekek. Kicsit mélyebb és érdekesebb történetre számítottam, mint amilyen volt például az American Crime Story első évada.
Amikor az eltűnt emberek listáját és képeit mutatják, akkor ugyanazokat a képeket használják, csak más módon prezentálva.