A Pixar Animation Studios kreatív igazgatója, Pete Docter bejelentette, hogy spin-off sorozatot kap az Agymanók, amely már 2025-ben megjelenik a Disney+-on.

“Készen vagyunk vele. Jövő tavasszal fog megjelenni. Egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy már van konkrét megjelenési dátum. Az első filmben, ha még emlékeztek rá,  elmentünk az Álomgyártóhoz, hogy megnézzük, hogyan készülnek Riley álmai. Ez pedig félig-meddig megmagyarázta, miért olyan furcsák” - mondta Docter az Entertainment Weeklynek.

“Folytattuk az álmok erejének feltárását, és azt, hogy hogyan hatnak ránk az ébrenlétünkben is. Szóval ez elég király” - tette hozzá Docter.

A Kelsey Mann rendezésében készült Agymanók 2 már megtekinthető a hazai mozikban, az animációs film 155 millió dolláros bevétellel nyitott az amerikai mozikban, idehaza pedig 87 333 darab jegyet adtak el rá a pénztáraknál a nyitóhétvégén, amelyből több mint 200 millió forint folyt be.

98 Agymanók 2  (2024)

animáció | kaland | vígjáték

A Pete Docter és Ronnie Del Carmen rendezésében készült 2015-ös Agymanók hatalmas sikert aratott a közönség és a kritikusok körében egyaránt, hiszen az animációs film az... több»