Sokan kétkedve fogadták, hogy Hollywood elkészíti a francia sikerfilm, az Életrevalók remake-jét, az első trailer alapján azonban úgy tűnik, korai még temetni a filmet.

A 2011-es Életrevalók nem csak hazájában, de a világszerte (köztünk nálunk is) hatalmas sikerre és rajongótáborra tett szert. Olivier Nakache és Eric Toledano filmje a gazdag, tolószékbe kényszerült férfi, és a börtönből frissen szabadul szenegáli fiatalember barátsága milliók szívébe lopta be magát. A Mafabon a felhasználók szavazatai alapján kapott értékelés szerint egész pontosan minden idők második legjobb filmje, ami nyilvánvalóan túlzás, azonban jól jelzi a film népszerűségét.

A sikerre ráharapott Hollywood is, és mint ahogy az ilyenkor lenni szokott, hozzá is láttak a film fejlesztéséhez. Bár a hírt sokan kétkedve fogadták, Bryan CranstonKevin Hart és Nicole Kidman hármasa jó választásnak tűnik, és az előzetes alapján van is okunk a bizakodásra.

A filmet Eric Toledano, Olivier Nakache, Paul Feig és Jon Hartmere forgatókönyve nyomán Neil Burger (Csúcshatás, A beavatott) rendezi, míg a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Julianna Margulies, Golshifteh Farahani, Tate Donovan és Genevieve Angelson.

Hazai premierdátum: 2018.03.29

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: