Már holnap a Netflixen: Az új dokuban feltárul a gyötrelmes igazság a 'TikTok szektáról'

Holnap érkezik a Netflixrre Az ördög táncosai: A 7M TikTok szekta című dokumentumsorozat, amelyben egykori szektatagok beszélnek a 7M Films tulajdonosa és a Shekinah Church lelkésze, Robert Shinn ellen.

A Wilking nővérek (Miranda Derrick és Melanie Wilking) évekig elválaszthatatlanok voltak, gyermekkoruk óta szenvedélyesen szerették a táncot, és duóként a közösségi médiában is sikereket értek el, több millió TikTok-követővel és nyereséges márkakapcsolatokkal. 2019-ben azonban Miranda elkezdett több időt tölteni az őt képviselő, egyházhoz kötődő tehetséggondozó cég tagjaival, így eltávolodott a szűk családjától. Végül teljesen megszakította velük a kapcsolatot, ami miatt szerettei elkezdtek gyanakodni, hogy a színfalak mögött több minden zajlik, mint amit látnak.

Melanie Wilking és a nővérek szülei, Kelly és Dean, 2022-ben nagy port kavartak, amikor nyilvánosan felvetették, hogy a 7M egy szekta, és hogy Mirandát manipulálják és kihasználják. A Wilking család szerepel a dokumentumfilmben, és interjúik segítségével gyötrelmes betekintést nyerhetünk abba, milyen érzés egy karizmatikus vezető befolyása alá került szerettünk hirtelen hiányával megküzdeni.

Az új dokumentumsorozatot Derek Doneen rendezte, és nemcsk Miranda, sok más táncos történetét is bemutatja, akik hozzá hasonlóan a Los Angeles-i székhelyű 7M Films menedzsment cégnél kötöttek ki.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum | krimi

Miután a TikTok táncosai csatlakoznak egy menedzsment céghez és a hozzá tartozó egyházhoz, nyugtalanító részletek derülnek ki az alapítóról és sötét valóságukról. több»