Már holnap a Netflixen: Hihetetlen, de igaz történetet mesél el ez az új megdöbbentő dokusorozat

Ki az az ember, akinek 1000 gyereke van? A július 3-án Netlfixre érkező új doku-sorozat, Az ezergyerekes férfi egy hírhedt spermadonor és a családok igaz történetét meséli el, akik megpróbálták megállítani őt. 

Sok szülővé kívánkozó holland számára Jonathan Meijer az égiek küldötte volt. A magas, jóképű és dús, szőke hajjal megáldott Meijer profilja kitűnt a leendő szülőknek a privát spermadonorációs oldalakon. A kezdeti levelezésben Meijer azt állította, hogy csak egy maroknyi családnak szándékozik spermát adományozni – de idővel kiderült, hogy sokaknak hazudott.

Az ezergyerekes férfi című háromrészes doku-sorozat azt a monumentális feladatot vállalta magára, hogy megpróbálja bemutatni a Meijer által több országban és kontinensen okozott pusztítást – a tizenegy hollandiai spermabank és a magánadományozók mellett Meijer ugyanis a világ minden táján adományozott spermát. 

"Az embernek egy élete van ezen a Földön – miért döntött úgy, hogy báját, intellektusát és kreativitását arra használja, hogy tömegesen próbáljon szaporodni, és becsapja ezeket az embereket?" – teszi fel a kérdést Josh Allott rendező. "Sok különböző szülővel beszélve, akik találkoztak vele, illetve olyan emberekkel, akik jól ismerik, úgy tűnik, hogy ez szinte függőséggé vált számára." 

A dokusorozat interjúkat tartalmaz számos olyan szülővel, akik még mindig küzdenek Meijer tetteinek következményeivel, valamint ügyvédekkel, termékenységi aktivistákkal és egészségügyi szakemberekkel, akik azon dolgoztak, hogy megpróbálják megállítani őt. 

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum | krimi

Jonathan Meijer egy holland youtuber, akit azzal vádolnak, hogy több mint 500 gyermeket nemzett, és világszerte becsapta az embereket. több»

Rendező: Josh Allott