Ma debütál a Netflixen A szexdoki című sorozat, amely a szex és az intimitás kérdéseit járja körül az 1970-es évek Thaiföldjén. 

A korszak ismert rovatainak valódi levelei által inspirált sorozatot Kongdej Jaturanrasmee (aki egyben a sorozat forgatókönyvírója) és Pairach Khumwan vezeti.

Dr. Nat, akit Chantavit Dhanasevi alakít úgy érzi, hogy a szakmája és a családja konvencióinak csapdájában áll. „Robotszerű, örömtől, szórakozástól és vibrálástól mentes életet él” – jegyzi meg Ter. „Minden megváltozik azonban, amikor rovatvezető lesz”. Az átalakulását Linda, a Szexdoktor rovatát közlő újság művészeti osztályvezetője segíti. Őt Arachaporn Pokinpakorn alakítja.

Az 1970-es évek Thaiföldjének rekonstruálásához a rendezők és a stáb személyes emlékekből, valamint a Thai Filmarchívumból származó régi fényképekből, interjúkból és filmekből merítettek. „Abban az időben az ország éppen politikai zűrzavaron ment keresztül, még mindig a hidegháború sűrűjében volt, és más jelentős események is folyamatosan a levegőben lógtak” - mondja Kongdej. „Az emberek úgy érezték, hogy a társadalmi normák korlátozzák őket, ugyanakkor  igyekeztek kitörni és érvényesíteni saját szabadságukat”

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

70 A szexdoki  (2024)

dráma | vígjáték

A 70-es évek végén, amikor a szexről való beszéd még mindig tabu, a bőrgyógyász és nemi betegségek specialistájának élete a feje tetejére áll, amikor „Doktor Climax”... több»