Ha nem is a világ – hisz az túlzás lenne –, de Németország leghíresebb ikerpárjáról, a Kaulitz-testvérekről érkezik egy dokumentumsorozat a Netlfixre június 25-én, a Kaulitz & Kaulitz. Te szeretted annak idején a Tokio Hotelt? 

A Tokio Hotel egykori magdeburgi tinisztárjai (Bill KaulitzTom Kaulitz) zenészként, podcasterként és előadóművészként hódították meg a világot. A testvérek a Kaulitz & Kaulitz című valóságshow-ban exkluzív betekintést nyújtanak rajongóiknak gyermekkorukba, karrierjükbe és családi életükbe. Természetesen édesanyjuk, Charlotte, illetve Tom felesége/Bill sógornője, Heidi Klum is készséggel oszt meg bennfentes részleteket. 

Ez a bensőséges valóságshow nyolc hónapon keresztül követi Bill és Tom mindennapjait, ahogy a nemzetközi karrier, a családi élet, a Tokio Hotel turnébusz, a bulik, a drámák, a flörtölés és az Egyesült Államokon átívelő útjuk során lavíroznak. 

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum | életrajzi | zenés

A Tokio Hotel tagjai, Tom és Bill Kaulitz, akik mindemellett ikrek is, betekintést nyújtanak személyes életükbe Los Angelesben a valóságshow keretén belül. több»

Rendező: Michael Schmitt
Szereplők: Bill Kaulitz, Tom Kaulitz