Netflix: Az HBO egyik legnagyobb kultsorozata jön a platformra

A Netflix ismét egy igencsak kecsegtető licencszerződés megkötése előtt áll, miután sikerült megállapodásra jutni a Warner Bros. Discoveryvel a Szex és New York streaming jogai kapcsán.

A sorozat az HBO egyik legfontosabb tartalmának számít, amelyhez a És egyszer csak… spin-off is tartozik, ez azonban exkluzív tartalomként marad az HBO Maxnál. A Netflix szempontjából egy ilyen licencszerződés hatalmas befektetésnek számít, hiszen korábban a Briliáns elmék hozott hatalmas megtekintést a platformnak.

A Deadline tavaly júniusban hozta nyilvánosságra, hogy a Warner Bros. Discovery megállapodást kötött számos cím licenszeléséről, köztük Ballers és a Six Feet Under produkciókról.

“Úgy vélem, hogy a terjesztési súlyunk és az ajánlórendszerünk miatt néha egyedülálló módon nagyobb értéket tudunk hozzáadni a stúdió IP-jéhez, mint ők. Nem mindig, de néha igen, és mi vagyunk a legjobb vásárlók” - nyilatkozta Ted Sarandos, a Netflix társ-vezérigazgatója.

“Fel tudjuk támasztani az olyan sorozatot, mint a Briliáns elmék, amelyet ismét nagy popkulturális jelenséggé tudunk tenni, és emellett több hatalmas örömöt tudunk okozni az előfizetőnknek” - tette hozzá Sarandos.

dráma | romantikus | vígjáték

Carrie egy éles nyelvű újságíró, aki New York legolvasottabb lapjánál dolgozik, saját, pikáns rovatáért milliók rajonganak. Barátnője, Charlotte zátonyra futott házassága... több»