Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21601

NA Lost Case  (2018)

animáció | családi | kaland

Mindenkinek van táskája. Ezúttal minden csomag hazatalál,  az elveszett, a talált és az is, amelyiket senki sem kéri. több»

Rendező: Raja Gosnell

The True American
#21602

dráma | életrajzi | thriller | történelmi

A bangladesi légierő tisztje, aki be akar jutni az Egyesült Államokba, lelő egy amerikai terroristát, és szeptember 11. után muszlimokat kezd gyilkolni. több»

Rendező: Pablo Larraín

#21603

NA Peridot  (2019)

dráma

A Peridot Gabriel, egy fiatal dzsigoló története, aki a Skid Row-n dolgozik, hogy pénzt küldjön az édesanyjának haza. A férfi barátságot köt Marthával, egy nála jóval idősebb nővel.

#21604

horror

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista barát összejön, hogy megtervezzenek egy jó kis átverést, csakhogy a végeredmény szörnyű helyzetbe hozza mindannyiukat... több»

Ma este gyilkolunk
#21605

krimi

Csányi Sándor rendezői debütálásában egy színész öregotthon lakóit megrázza az intézmény falai között bekövetkezett titokzatos haláleset...  több»

Rendező: Csányi Sándor

#21606

dráma

Egy férfi 35 év után hazatér szülővárosába, és rájön, hogy az emlékei nem teljesen egyeznek a múlt valóságával. több»

#21607

animáció | sci-fi | vígjáték

John egy plázában gürcölő mikulás, akinek az élete egy pillanat alatt a feje tetejére áll, amikor egy önelégült, világuralmi terveket dédelgető robot fogságba ejti. És ez még... több»

Rendező: Goce Cvetanovski

Greta
#21608

dráma

Amikor egy fiatal lány, aki nemrég költözött Manhattanbe, elveszett pénztárcáját visszajuttatja egy idős özvegy asszonynak, valószínűtleg barátság szövődik kettejük között.... több»

#21609

vígjáték

Sébastien egy ellopott videojáték-konzolt próbál eladni Patricknak, azonban a két fiú hamarosan Franciaország két legkeresettebb bűnözőjévé válik. több»

#21610

vígjáték

María José és Alfredo a 20. házassági évfordulójukat készülnek megünnepelni. A gyermekeik elviszik őket abba a szállodába, ahol a nászútjukat töltötték, de egy varázslat miatt... több»

#21611

vígjáték

Egy konzervatív politikus szabad szellemű lánya megpróbálja feldobni a karácsonyi vacsorát, ám káosz keletkezik, amint kiderülnek a legféltettebb családi titkok. több»

#21612

vígjáték

Nelita, Nina és Rita három idősödő hölgy, akik gyerekkoruk óta jó barátnők. Egyszerűen élnek, és folyamatosan veszítenek a lottón, mígnem egyszer rájuk mosolyog a szerencse, s... több»

#21613

játékfilm

András most töltötte be ötvenedik életévét. A születésnapi buli nem úgy sikerül, ahogy tervezte, ráadásul másnap az élettársa, a húsz évvel fiatalabb Nóra is faképnél hagyja.... több»

A világ legnagyobb fehér cápája?
#21614

dokumentum

Amikor Oahu partjainál egy nagy ámbráscet vízen lebegő tetemére bukkannak, három búvárfotós elhatározza, hogy megörökít minden állatot, melyet a lakoma reménye a cethez vonz. több»

Hosszú, hosszú évek – Máté Péter és a dalok
#21615

dokumentum | zenés

Máté Péter közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is népszerűek. Máté Péter felfokozottan élt, két végén égette a gyertyát, folyamatosan... több»

Katie Fforde: Anya csak egy van
#21616

romantikus

Helen Carter miután felnevelte fiát, Louist, úgy dönt, hogy befejezi orvosi tanulmányait. A vizsga napján Marc, a taxisofőr siet segítségére, akinél azonban ott felejti táskáját. A... több»

Szenes Iván szilveszter 2/2.
#21617

dokumentum

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. Két részes szilveszteri... több»

Sorsfonalak - Portréfilm Landgráf Katalin textilművészről - MMA portré
#21618

életrajzi

A film középpontjában az a háromgenerációs láncolat áll, melyet a mester-tanítvány viszony jelenít meg, nézője pedig egy kitartó, a lehetőségekből mindig a legtöbbet kihozni... több»

Rendező: Hajnal Gergely

Amerika szuperkígyója
#21619

dokumentum

A film egy nőstény texasi csörgőkígyó küzdelmes életét követi nyomon a forró sivatagban. E mostoha tájon a puszta túlélés is bravúrszámba megy, hősünknek azonban az... több»

Templom az Óceán közepén
#21620

dokumentum

2018. július 1-én a franciaországi Sables D’Olonne-ból elrajtolt a Golden Globe Race, azaz az egyszemélyes Föld-kerülő vitorlásverseny, ahol született tengerészek küzdenek meg... több»