Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21641

családi | kaland | krimi

Folytatódik az "Ötösfogat" c. Enid Blyton ifjúsági regény kalandokban bővelkedő története. A hírhedt ötösfogat még mindig George, Julian, Dick, Anne és kutyája, Timmy. George... több»

#21642

52 Just Kids  (2019)

dráma

Jack, Lisa és Mathis egyik pillanatról a másikra árvákká válnak, azonban mindhárman teljesen másként dolgozzák fel a traumát. több»

#21643

dráma

Netflix

A 16 éves Benedetta és egy bizarr nevelőcsalád története. Benedetta a polgármester lánya, aki próbára teszi társadalmi szerepét, majd rádöbben, hogy státusza nem megfelelő... több»

#21644

52 Get Lucky  (2019)

vígjáték

Hat tini a Balti-tengeren tölti napfényes vakációját, közben találkoznak a szexológus Ellennel. A tinik megtapasztalják az első szerelmet, szexet, mert hát mi rossz is történhet? több»

#21645

animáció | családi | kaland

Bob, a varázsláshoz nem konyító manó vad utazásra indul a szánnal, miután foglyul ejti az alattomos lunda, Halképű. Csak rajta, és az út során szerzett barátain múlik, visszaér-e a... több»

#21646

52 Ne ölj meg  (2021)

(2)

fantasy | horror | romantikus

Netflix

A 19 éves Mirta szerelmével, Robinnal együtt meghal kábítószer-túladagolásban. Ezután egyedül éled újra, és rájön, hogy ahhoz, hogy tovább élhessen, élő embereket kell ennie. több»

Érdekes ötletnek hangzott, de unalmas és szerintem az alakítások sem valami fényesek.
#21647

akció | dráma

Marie Wankelmut valaha sikeres képregényrajzoló volt, ám ma egy lecsúszott alkoholista Amszterdam piros lámpás negyedében, aki valahogy megpróbál visszakapaszkodni oda, ahonnan jött.... több»

#21648

52 Khibula  (2017)

dráma

Az országot darabokra szagatta a háború. Az elnök menekülni kényszerül a miniszterrel és négy testőrével, de nem akarja cserben hagyni a népet, ezért nem utazik külföldre. Az a... több»

#21649

52 LuTo  (2013)

dráma | romantikus

A film története egy párkapcsolat utolsó két évének eseményeit meséli el. Luisa és Tomas viszonya napjainktól halad visszafelé, azaz a szakításhoz vezető út tárul fel előttünk.... több»

#21650

horror | vígjáték

Alicia fekete mágiával segíti elhúnyt férje visszatérését a sírból, erre természetesen jó néhány szereplő élete rámegy. Ijesztő, komikus , elképesztő vizualitással teli film,... több»

#21651

dráma | romantikus

Egy fiatal veszekedős srác szerelembe esik egy gyönyörű lánnyal. Éppen ezért választania kell az álmai és eddigi élete között. több»

#21652

52 Day Zero  (2022)

(1)

akció | horror

Amikor a társadalom összeomlik egy erőszakos járvány miatt, amely élőhalott szörnyekké változtatja az áldozatokat, egy volt elitkatona megszökik a börtönből, hogy megtalálja a... több»

Brandon Vera mint filmszínész? Na ne! Fülöp-szigeteki apokalipszis! Hát annyira nem nyerte el a tetszésemet! Miért? A sztori igencsak sekélyes és semmitmondó... Először is... Nem nagyon voltak előzmények senkiről és semmiről. Miért is volt hősünk, Emon (Brandon Vera)... több»
#21653

thriller

Amikor a lányszövetség tagjai elkezdenek rejtélyes körülmények között elhalálozni, az egyik tag magára vállalja, hogy a rejtély végére járjon. több»

Hát, ha az ember a megfelelő elvárásokkal ereszkedik ennek a filmnek a középszerűségi bugyraiba, akkor elég szórakoztató. Egy egyszerű, gyakran klisés gyilkossági sztori.
#21654

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy idősödő házaspár 40. házassági évfordulóját készül megünnepelni, de az események rövidesen nem várt fordulatot vesznek. több»

#21655

dokumentum

Az óceánok legveszélyesebb ragadozói uralkodnak a víz alatt. Ebben a 3D dokumentumfilmben egyedülálló módon ismerhetjük meg titkaikat és gyilkos ösztöneiket. több»

Nagyon pontatlan információk is felbukkanak, amitől csikorgattam a fogaimat.
#21656

romantikus | vígjáték

Qi Jia elhatározza, hogy az egyetem érettségi ünnepségén megkéri barátja kezét, azonban a férfi kikosarazza őtt. Ekkor még nem tudja, hogy ez a legjobb dolog ami valaha történt vele,... több»

#21657

52 By Any Name  (2017)

akció | dráma | misztikus

Egy amnéziás férfi fut Bracon Beacons-ben, vérfoltos ruhában. A férfit keresi a rendőrség és a hadsereg is. A kérdés az, hogy ki is ő valójában: egy öngyilkos terrorista vagy... több»

#21658

dráma

Egy második világháborús veterán problémás családi helyzete elől 'menekülve' nyakába veszi az országutat, hogy megtalálja a B-17-es bombázó legénységének utolsó élő tagjait.  több»

#21659

vígjáték

Egy fiatal lány, akit Chloénak hívnak, valójában Albert Einstein reinkarnációja. Chloé rendelkezik egy csodálatos képességgel, és ezt a képességét mint fiatal médium ki is... több»

#21660

52 Fiatal szívek  (2020)

(2)

dráma | romantikus

Harper elkezdi a középiskolát, és összejön a testvére legjobb barátjával. Miközben Harper számára a kapcsolat nehézségekkel jár, Tillynek mindenki gratulál, és kezdetét veszi egy... több»

Szerintem aranyos és szórakoztató film. Nem tökéletes, de szerethető.