Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21721

52 Le Caravage  (2015)

dokumentum

Dokumentumfilm Monta Bartabas, Franciaország leghíresebb lovasművésze és legkedvesebb lova, Caravaggio nyugodt és békés kapcsolatáról. Ez a film a "lélek filmje", csak minimális... több»

Rendező: Alain Cavalier

Szereplők: Bartabas

#21722

52 Apu  (2019)

(4)

dráma

Deborah meglátogatja házukban a régen látott tinédzser testvérét Deannát. Miközben arra várnak, hogy az apjuk késő este hazaérkezzen, beszélgetésbe bonyolódnak egymással,... több»

Nem egy irgalmatlan tempóban építkező dráma, sokkal inkább lassan bontja ki a lényeget, de ettől pont olyan, mintha ott lennénk a lányokkal, és így még fájdalmasabb a z igazság számunkra is.
Fivér és nővér(Testvérek)
#21723

vígjáték

A Fivér és nővér című filmdráma két testvérről szól. Bruno Cellini, az ötvenéves megrögzött agglegény egy nap váratlan hírt kap: 40 éve nem látott édesapja hazatér... több»

#21724

42 A mélyben  (2023)

(5) (4)

horror | thriller

Amikor Ben és felesége, Jules megörökölnek egy elhagyatott tengerparti birtokot, először megdöbbennek a hozzá tartozó lenyűgöző privát öböl és strand láttán. Ez a boldogság... több»

Miért készült ez a film? Hogy az összes horrorklisét el tudják sütni egyszerre egy olyan sztorihoz, aminek még lezárása sincs? Fel nem tudom fogni, hogy tudott ennyire kevés erőfeszítést beletenni ebbe a filmbe a stáb. Minden történeti elem a legunalmasabb vagy legbugyutább... több»
#21725

horror

Egy ördögi nőszemély egy olyan morbid bordélyházat vezet, ahol eltűnt lányokat alkalmaznak... több»

#21726

romantikus | vígjáték

Hazel egy olyan terméket dob piacra, amely a szervezés örömét hivatott elősegíteni, de leblokkol, amikor egy bostoni reggeli műsorban kell reklámoznia a terméket. Theo, aki... több»

#21727

dráma | romantikus

Verónica transznemű prostituált, aki Costa Ricában él, s megismerkedik egy fiatal tolvajjal. több»

Rendező: Jurgen Ureña

Szereplők: Jimena Franco

#21728

romantikus

Sam, a párkapcsolati edző úgy véli, hogy képes minden kapcsolatot megmenteni, és ennek bizonyítására podcastot készít. Ám a vicces kedvű producer, Josh kihívja őt, hogy tegye... több»

#21729

vígjáték

Bia, Giulia és Laura legjobb barátnők, akik megpróbálnak énekelni egy zenei fesztiválon - viszont a szüleik nem tudhatják meg, mert büntetésben vannak az iskolában. több»

#21730

dráma

Az Até que a Casa Caia című filmben egy szétmenőben levő pár a látszat kedvéért még mindig a közös lakásban osztja meg egymással életét. A bili az ex-férj barátnőjének... több»

#21731

horror

Két férfi dokumentumfilmet készül forgatni egy prostituáltról, ám az események rövidesen szado-mazo jellegű fordulatot vesznek. több»

#21732

romantikus | vígjáték

Marianak olyan a szex, mint az éltető levegő, amit belélegzik. Vonzerejének köszönhetően mindig akad egy alkalmi szexpartner. 17 éves fia, Laurin is szerelemgyerek, egy egyéjszakás... több»

Általában csak egyszer nézek meg egy filmet. Persze van néhány kedvenc, amit már többször is láttam. De ez a film mégis kilóg a sorból, 2011 karácsonya óta egészen tegnap estig nyolcszor néztem meg. Mondhatni évente egyszer kötelező darab. Kiváló német gárda ajándékozott... több»
#21733

zenés

Az MTV film és TV díjátadóinak legemlékezetesebb pillanatait eleveníti fel ez a különkiadás.. több»

#21734

dokumentum

Netflix

A film Nagy-Britannia egyik legszokatlanabb telefonos szolgáltatására összpontosít. Az "Anomalous Mind Management Abductee/Contactee Helpline" olyan emberek számára jött létre, akik azt... több»

#21735

52 Shapeless  (2021)

dráma

Ivy, a New Orleans-i énekesnő étkezési zavarokkal küszködik, most azonban szembe kell néznie függőségével, amely szörnyeteggé változtathatja őt. több»

#21736

52 Hey Bunny  (2016)

családi | dráma | vígjáték

Adam emberkerülő ex-hacker, akit azzal gyanúsítanak, hogy értékes nyulakat lopott el egy laboratóriumból.

Összevarrt szívek karácsonyra (Ha megszáll az ihlet)
#21737

romantikus

Harper a tanár és feltörekvő illusztrátor, aki már szeretne híres lenni, kénytelen összefogni Calebbel a követelőző gyermekkönyv-íróval, aki már veszített népszerűségéből. A... több»

#21738

dráma

Corey és Gunz évek óta jó barátok, azonban még ők sem sejtik, milyen árat kell fizetniük azért, hogy végre kitörhessenek régi életükből, és hogy megvalósíthassák az álmaikat.

#21739

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

Remek családi/tinifilm. Tele van nosztalgiával, persze a jófajtával, jókat lehet rajta nevetni, szerintem ez most telitalálat lett, amit Adam Sandlertől nem annyira vártam mostanában.
#21740

52 Awake  (2020)

sportfilm

A 2015-ös év volt az első alkalom, hogy egy shogi játékszoftver profi játékos ellen játszott. Riku, a japán sakkozók egyik éljátékosa nem félve a számítógép elleni vereség... több»