Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#24401

48 Burn It All  (2021)

thriller

Egy bosszúszomjas nő veszi fel a harcot a szervcsempészettel, miután hazatért szülővárosába, hogy végső nyugalomra helyezze édesanyját. több»

#24402

horror | thriller | vígjáték

Egy fiatal lányt felkérnek, hogy rendezze meg egy temetés utáni találkozót. Hank Boyd, a gyilkos temetéséről van szó, ám időközben kideül, hogy talán Boyd nem is volt gyilkos. több»

#24403

48 Mukoku  (2017)

akció | kaland

Yatabe Kengo céltalanul tengeti mindennapjait. Egy nap találkozik a középiskolás Haneda Tooru-val, aki éppen kendózik. A férfinak eszébe jutnak fiatalkori évei, és annyira magával... több»

#24404

családi

Lasse és Maja találnak egy titokzatos ládikát, ami 250 évig rejtőzött. Senki nem tudja mi van benne, mert nem sikerül kinyitni. Annyi bizonyos, hogy Alexander Von Broms hagyta maga után,... több»

#24405

horror | vígjáték

Egy ingatlanügynöknek egy olyan házat kell eladnia, amiben minden új lakó megmagyarázhatatlan körülmények közt életét veszti. több»

#24406

dráma

Max

Isabel a válóper közepén van. Beköltözik egy régi kúriába, amely egykor a családja tulajdonában volt. Amikor Isabel munkatársának, Martának a húga nyomtalanul eltűnik, Roberta... több»

#24407

animáció | családi | kaland | vígjáték

A Lókötök listája című rajzfilmben két manó túlzásba viszi a csínytevést, ezért vissza kell szerezniük a Rosszcsontok listáját, hogy jóvá tegyék hibáikat és megmentsék a... több»

#24408

horror

Egy férfit egy pszichopata támadó ejt rabul, és egy pokoli útra viszi, ami alatt három rettenetes történetet kell átélnie - míg elrabolt családja megkötözve várja őt valahol.  több»

#24409

dráma

Egy család elmenekül Athénból, és vidéken rejtőznek el. Próbálják helyrehozni az életüket és kapcsolataikat egymás között, illetve tervezgetni, mikor és hogyan térhetnének... több»

Kertvárosi tolvajok
#24410

thriller

Miután huzamosabb ideig otthon tanult, Sky alig várja, hogy visszatérhessen a középiskolába, hogy új élményeket és barátokat szerezzen. Sajnos úgy tűnik, hogy az új bandája... több»

#24411

horror | misztikus

A látszólag ártalmatlan és kellemes vitorlázás álomvakációnak tűnik a prostituált számára, de még mielőtt véget érne a nap, az életéért kell küzdeni, abban bízva, hogy véget... több»

#24412

48 Ishq Click  (2016)

dráma | romantikus

Aditya fotósként próbál megélni a Himalája gyönyörű völgyeiben, amikor találkozik a csinos Sophie-val, és megpróbálja meghódítani. Barátságnál többet nem ér el nála, de... több»

#24413

48 A fiú  (2019)

(1)

dráma

Max

Arman adoptált gyermek volt, és felnőttkorba lépve problémái vannak a belső békéjével, illetve identitásával. A szülei és fiatalabb testvére, Dado, aki az örökbefogadás után... több»

Végre valami frissítő Boszniából, ami nem háborús téma. Nekem tetszett és tudom ajánlani.
#24414

48 Secondhand Hearts  (2016)

(1)

dráma | romantikus

Egy amerikai fényképész egy japán utazáson megismerkedik egy honfitársnőjével, akivel egymásba szeretnek. Amikor hazaér, ráébred, hogy a nő a barátnőjek nővére. több»

#24415

vígjáték

Igaz történet egy japán férfiről és egy tajvani nőről akik a facebookon találkoztak, majd összeházasodtak.

#24416

krimi | vígjáték

Abszurd bűnügyi fekete komédia A halott hulla esete című cseh filmvígjáték. Egy sorozatgyilkosság nyomozóit Dratek főfelügyelő gyors eredmény elérésére buzdítja. Az első eset a... több»

25 dollár
#24417

48 25 dollár  (2016)

rövidfilm | történelmi

A film az akkor Magyarországról kivándorló és a filmipar felemelkedésében jelentős szerepet magáénak mondható Adolph Zukor életébe enged betekintést egészen rendhagyó... több»

#24418

48 No Way Out  (2015)

akció | dráma

Juan De los Santos (Hector Echavarria) beépült rendőrként le akarta buktatni Paraguay-ban az egyik legnagyobb drogkartellt. Az akciója balul sült el, a feleségét, és gyerekeit pedig... több»

#24419

dokumentum

A dokumentumfilm az amerikai ruhaipar férfi képviselőivel ismerteti meg a nézőket. több»

Rendező: Gregory Caruso

#24420

48 Hawaii  (2023)

(3) (2)

vígjáték

Telekom TVGO

Hawaiin egy nukleáris rakéta vészjelzését adják le, ami a helyieket és a turistákat egyaránt félelemmel tölti el, mert azt hiszik, hogy ez az apokalipszist jelenti. A válság során... több»

Meglehetősen bizarr film, szerintem kicsit szokatlan is az elgondolása, de ettől függetlenül nagyon élveztem, bár nem érzem azt, hogy valaha még egyszer meg szeretném nézni, annyira nem hagyott mély nyomot bennem ugyanis.