Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#24421

thriller

Ira Samin pszichológus a berlini rendőrségnél, de hosszabb kényszerszünetre kell vonulnia, miután lánya, Sarah öngyilkos lesz. A munkába visszatérve túszdrámába csöppen: egy... több»

#24422

krimi

Egy öbölben felbukkan egy KFOR-tiszt vízihullája. Holzer felügyelőt rendelik ki nyomozni, aki a helyi vitorlásoktatót gyanúsítja.

#24423

48 Beteglift  (2017)

dráma

Netflix

Paskalev pszichiáter szeretne segíteni két betegének, ezért megrendez egy találkozót. Egy fiatal fiú már másodszor kerül kórházba öngyilkossági kísérlet miatt, egy nő pedig most... több»

#24424

vígjáték

Quyen, a botrányos viselkedésű tévés műsorvezetőnő a vőlegénye szülővárosába utazik, azt remélve, hogy le tud leplezni valami nagy titkot. Ám arra még ő sem számít, hogy több... több»

#24425

animáció | családi | fantasy | rövidfilm

Netflix

Karácsony este Pitchfork Pinesben a szuperszörnyecskék egyesítik erőiket, hogy megtalálják a Mikulás elveszett rénszarvasát, és megmentsék az ünnepet. több»

#24426

dráma | vígjáték

Christophe kétségbeesetten próbál összehozni egy színdarabot, amelyben a párja, Patricia játszana. Megkéri egy régi barátját, hogy segítsen neki, és töltsenek együtt egy hétvégét.

#24427

48 Remission  (2014)

dráma | rövidfilm

Két férfi, és egy fiatal fiú járja az elhagyatott angliai vidéket, hogy megmeneküljenek egy halálos vírus elől. A felnőtteknek kemény döntést kell hozniuk, amikor a fiú viselkedése... több»

#24428

thriller

Amara 16 helyett 18 évesnek adja ki magát magát, hogy egy társkereső alkalmazáson barátot találjon. Ezt Dian, az édesanyja nem helyesli. Hamarosan Diane-t és Amarát zaklatják, és az... több»

#24429

48 San Lazaro  (2011)

horror | road movie | thriller | vígjáték

Két barát egy gyógyítótól akar segítséget kérni, ugyanis az egyikük bátyját megszállta egy gonosz szellem.

#24430

48 The Key  (2014)

dráma

Egy házasság belső világának és a vágy erotikus felfedezése. több»

#24431

dráma

Pari és Farhad boldogan élnek a fiukkal, ám Pari váratlanul terhes lesz. A férje el akarja vetetni a gyereket, ám a nő erre nem hajlandó. több»

The Bachelor Party
#24432

dráma

Egy fiatal New York-i fõkönyvelõ nõsülni készül. Kollégái ebbõl az alkalomból nagy mulatságot rendeznek, hogy elbúcsúztassák a legényélettõl: még egyszer felkínálják neki... több»

#24433

dráma

A bécsi fotóriporter, Verena ígéretes karrier előtt áll. Felettesével, Paullal él kapcsolatban, de egy állatkerti fotózás során megismer egy titokzatos férfit, Chalidot, és... több»

#24434

48 Women Talking  (2022)

(3)

dráma

Egy elszigetelt vallási szektában élő nők egy csoportja azért küzd, hogy fényt derítsenek az ellenük elkövetett szexuális bűncselekményekre.

Csak magamat hibáztathatom, hogy megnéztem a filmet, pedig elolvastam a tartalmát. Átböngésztem pár kritikát, mindenki dicsérte, én nem teszem! Száz percen keresztül tizenöt nő, velem együtt tizenhat, évődünk egy pajtában, hogy mitévők legyünk. (Alig tudtam nyitva tartani a... több»
#24435

rövidfilm | sci-fi

A jövőben – ahogy azt az 1950-es években elképzelték – az emberek békés és nyugodt külvárosokban élnek, és repülő autókkal közlekednek. Nathan, aki rajong a képregényekért,... több»

Nagyon fura, de egyben elgondolkodtató rövidfilm volt. Véletlenül találtam rá a filmre, érdemes megnézni, de nekem egyszer elég volt, ez a stílus tőlem távol áll.
#24436

48 Preternatural  (2016)

(3)

horror | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Két amatőr filmes ráeszmél, hogy nem ők rendezik a filmet, hanem az irányítja őket. több»

#24437

dokumentum | vígjáték

Lily Tomlin és Jane Fonda kizárólag komikákat mutat be műsorában. Közreműködik Michelle Buteau, Cristela Alonzo, Margaret Cho, Heather McMahan, Tracey Ashley, Anjelah Johnson-Reyes és... több»

A vendégkomikusok közül néhányan nagyon jó műsort adtak, Tracey Ashley és Iliza Shlesinger vicces volt. Néhány szegmens azonban nem volt vicces, és mindenki megragadt a világjárványos témánál. Sajnos az összes részlet Jane-nel és Lilivel lapos volt és unalmas, ami meglepő volt.
#24438

48 La Rusa  (2018)

thriller

Tito, egy 50 éves férfi, aki épp kapuzárási pániktól szenved. Úgy dönt, hogy 15 év után visszatér a szülővárosába. Rendbe akarja tenni a dolgait, főleg a házát. Amikor... több»

#24439

dokumentum

Amazon Prime Video

A dokumentumfilm betekintést enged Pete Buttigieg kampányának kulisszái mögé, amikor az Egyesült Államok elnöki posztjáért indult. több»

Szerintem egy jól sikerült és inspiráló dokumentumfilm. Nagyon szimpatikusnak találtam a politikus karakterét, bár kissé szkeptikusan állok hozzá. Mindenesetre megéri megnézni.
#24440

dráma

Netflix

Max visszatér a nyomornegyedbe, ahol felnőtt, hogy egy rockzenekar énekese legyen. A férfit azonban a múlt árnyai kísértik, régi emlékek törnek a felszínre. több»

Szörnyű film és alakítások, a kameramunka annyira idegesítő, hogy nem tudtam végignézni.