Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29641

NA Gunner  (2024)

akció

A Halálos iramban alkotójának legújabb akciófilmje, amelyben egy családapa megpróbálja megmenteni fiait, Luke-ot és Travis-t egy veszélyes drogbandától. több»

#29642

akció

Gotham Citynek új fenyegetéssel kell szembenéznie. Miközben a város gonosztevői azon dolgoznak, hogy kiszabadítsák a bűnözés bohóc hercegét, és ezzel helyreállítsák a város... több»

Róma bukása
#29643

animáció

Rádiumék egy átlagos világvége utáni család. A Búra nevű mesterséges édenkertben élnek, a gyerekek játszanak, Anyu főz, Apu a határra jár mutánsokra vadászni. Egy éjszaka... több»

Amerika visszatér az űrbe
#29644

dokumentum

A NASA és az SpaceX csaknem tíz év után először indít útnak embert az űrbe az USA területéről. A Kennedy Űrközpontban készült felvételek történelmi eseményről tudósítanak. több»

Alien Identity
#29645

horror | sci-fi | thriller

Az Alien Identity 14 évvel a híres 1986-os "A bolygó neve: Halál" című film után játszódik, amely a kislány, Newt történetét folytatja. Newt új környezetben szerepel, immáron egy... több»

A bikacápák titkai
#29646

dokumentum

A bikacápa igazi különc a maga nemében: nemcsak, hogy hajlamos más cápákat is megtámadni, de a tengerbe torkolló folyókon is messze felúszik, ami szintén számos konfliktussal jár. A... több»

Izraelből szeretettel...
#29647

dokumentum

Magyar Napokat rendeztek az izraeli fővárosban, Tel-Aviv pezsgő életű kikötőjében. Az izraeli magyar kulturális évad eseményei közé illesztett, háromnapos program a magyar... több»

Szeptember 11: egy repülőgép utolsó percei
#29648

dokumentum

2001. szeptember 11-én az egyik eltérített repülő sohasem érte el célját: a United 93-as járata lezuhant egy pennsylvaniai mezőn. A korábban titkosított bizonyítékok segítségével... több»

#29649

horror | thriller

Egy szadista sorozatosgyilkos, aki a bosszúért küzd, a közösségi médiát használja fel arra, hogy a fiatal felnőttek csoportját egy vad partira csábítsa, amit a semmi közepén rendeznek. több»

Mozart: Varázsfuvola
#29650

zenés

A „német opera” alcímmel ellátott mű ősbemutatója 1791. szeptember 30-án, Bécsben zajlott az opera szövegírója, E. Schikaneder színházában, a Freihaustheaterben. Schikaneder maga... több»

Való élet
#29651

NA Való élet  (2019)

Szerelem, intrika, hazugság, árulás, megbékélés, boldog-boldogtalanság. Családon, párkapcsolaton belül még fájdalmasabb sebet okoznak a mindennapi élet kegyetlen játszmái. több»

Ízőrzők: Szentkirály
#29652

dokumentum

Szentkirályra, az ásványvíz hazájába helyi különlegességekkel vártak bennünket. Első nap a forgatás a Faluház mögötti kemencéknél zajlott. Itt elsőként Kökényné Erzsike... több»

Rendező: Móczár István

#29653

dokumentum

Időről-időre minden sportban felbukkan egy sportoló, aki újraírja az adott sport történelmét. Adam Ondra, a 25 éves cseh mászó teljesen új alapokra helyezte a gondolkodásunkat... több»

#29654

dráma | háborús | történelmi

A Magyar Királyi Székesfehérvári 17-s honvéd gyalogezred 1918. november 17.-én hazatér a frontról. Vajon hogyan tudnak visszailleszkedni egy ország életébe azok a katonák, akik hosszú... több»

Serpentine
#29655

NA Serpentine  (2016)

animáció | rövidfilm

A film egy fiatal nő fantáziái kapcsán mutatja be saját magával kapcsolatos elképzeléseit, önértékelését és félelmeit. több»

Rendező: Bronwyn Maloney

XXereLem
#29656

NA XXereLem  (2016)

dokumentum

Egy esztendővel ezelőtt még több mint százhúsz kilóval mutatott többet a mérleg, amikor Adrian ráállt. A kövérség megnehezítette az életét, ezért belevágott a fogyókúrába. A... több»

ember arccal néz rám, s elhiszem a kőnek - születésnapi látogatás Hunyadi Lászlónál
#29657

életrajzi

A marosvásárhelyi művész történelmi személyiségekről készült köztéri szobrok, mellszobrok és plakettek alkotója, de neki köszönhető a korondi székely kerámiakészítés... több»

Rendező: Babiczky László

A szépségipar kulisszatitkai (Az igazság a szépségiparról)
#29658

dokumentum

Sokunk a megszállottja annak, hogy hajszoljuk a fiatalabb, vonzóbb, fényesebb változatunkat. Ám a több ezer szépségipari termék közül, melyeket buzgón megvásárolunk, soknak kevés,... több»

One More Cigarette
#29659

dráma | rövidfilm

Egy 24 éves, cinikus lány átgondolja az életét, és rájön, hogy meg kell ölnie magát ahhoz, hogy a világ jobb legyen.

Rendező: Caterina Salvadori

Szereplők: Cecilia Bertozzi

Rejtett kód a Bibliában
#29660

dokumentum

Oroszországban, Szentpéterváron kulcsra zárt ajtók mögött található a Leningrádi Kódex, amely az Ószövetség legrégebbi teljes héber–arámi szövegét tartalmazza. Timothy Smith... több»