Filmek

Legjobb filmek 2014-től 2014-ig

Saját filmes lista készítése
Hitler rezidenciája
#34801

dokumentum

A berlini Új Birodalmi Kancellária fontos hely volt Hitler életében. És egész Európáéban… A Führer ugyanis 1939-től itt szőtte háborús terveit, majd 1945 elején az épület alatt... több»

#34802

vígjáték

Két végzős filmművészeti hallgatónak el kellene készítenie a vizsgafilmjét, de mivel teljesen eltérő személyiségek, ez nem is olyan egyszerű feladat.

Dél-Szlovákiai múzeumok
#34803

dokumentum

A film Pozsonytól Rozsnyóig hét város múzeumait mutatja be a nézőknek. Révkomáromban az alkotók több helyszínt is felkeresnek. Arra is felhívják a figyelmet, hogy Pozsonyban a Magyar... több»

#34804

NA Bed Bugs  (2016)

dráma | romantikus | rövidfilm | vígjáték

Egy nő visszaemlékszik egy elmúlt kapcsolatára, amikor kidob egy koszos matracot.

Maria Theresia - Vermächtnis einer Herrscherin
#34805

dokumentum

A dokumentumfilm bemutatja Mária Terézia életútját, munkásságát, magánéletét, illetve azt az épített környezetet, amelyben élt és dolgozott.

#34806

horror

A film középpontjában egy fiatal lány, Rachel áll. Amikor a lány szülei elutaznak, hogy meglátogassák a család távoli tagjait egy parti keretei között, Rachel úgy dönt, hogy ő is... több»

Grizzlyk lakomája
#34807

dokumentum

Kanada csendes-óceáni partvidékén van egy rengeteg, melynek szépségéről, vadságáról és veszélyességéről legendákat mesélnek. Ez a Nagy Medvés Esőerdő (Great Bear Rainforest),... több»

A római koponyák titka
#34808

dokumentum

2012-ben és 2015-ben a Crossrail munkásai emberi koponyákat találtak Londonban a vasúti építkezések során, feltárva ezzel a város régészetének egy legizgalmasabb rejtélyét. több»

Be Good
#34809

NA Be Good  (2016)

dráma | rövidfilm

Egy kóbor kutya téved be egy pár lakásába, és felkavarja a két ember kapcsolatát.

Rendező: Grace Rex

Szereplők: David Dastmalchian, Grace Rex

#34810

dráma | vígjáték

Pomme egy fiatal férfi gyerekkora óta arról álmodik, hogy a francia Alpokban fog élni. Egy nap úgy dönt, hogy legyőzi félelmeit és megéli az álmát. több»

From Hans to Frozen: A Disney Documentary
#34811

dokumentum

Egy egész estés film a Disney egyik legsikeresebb animációs filmjéről, a Jégvarázsról. több»

Rendező: Bradley Bjornstad

The Rosie Project
#34812

romantikus

A The Rosie Porject Graeme Simison azonos című regényének adaptációja. A történet főhőse egy Asperger-szindrómás genetikaprofesszor, Don Tillman, aki szomszédasszonya noszogatására... több»

Rendező: Steve Falk

Szereplők: Henry Cavill

#34813

NA Ginette  (2017)

dokumentum

A film Ginette útját mutatja be szülőföljétől, Tunéziából egészen Marseille-ig, ahol végre újra otthonra talált. A nő történetét naplójának bejegyzéseiből és különböző... több»

Rendező: Nathan J. Minsberg

Szereplők: Ginette Yana

#34814

NA All Walks of Life  (2020)

(1)

dráma

A film néhány tinédzser sorsát követi nyomon, akik kénytelenek megbirkózni társadalmi, testi és lelki problémáikkal. több»

#34815

dokumentum | dráma | vígjáték

A dokumentumfilmet Carolie Ledgin rendezte, akik minden idők egyik legnagyobb Jackson 5 rajongója. A film azt kutatja, hogyan lett Michael Jackson-ból világra szóló szenzáció, örök... több»

#34816

dokumentum

Netflix

Gyere és ismerd meg a dél-amerikai államok vérpezsdítő kultúráját, ételeit, zenéjét és persze hangulatát!

#34817

NA Grim Hollow  (2019)

akció | horror | kaland | vígjáték

Mulberry Jones az a fajta bandita, aki gazdagtól, szegénytől és a haláltól egyaránt rabol. Számára önmaga sokkal fontosabb, mint bármelyik más élőlény ezen a világon. több»

Rendező: Seric Drac

#34818

akció | rövidfilm | sci-fi

Botond (Kolonits Ferenc) egyedül, magányosan él erdőközeli házában. Egy nap viszont felkeresi őt Csaba (Szilágyi Ferenc), aki a következőt kínálja fel neki: amennyiben bemegy a tóba,... több»

#34819

NA Wrath of the Dead  (2017)

(1)

akció | horror

Mikor a pokol felemelkedik, egy ember feladata lesz, hogy harcba szálljon az emberiség megmentéséért. több»

#34820

dráma

A Time in Between című filmdráma története megtörtént eseményekre épül. Főhőse Sergio Marquez (Julien Cesario), aki zilált családi háttérrel rendelkezik, s akit kelet-Los Angeles... több»