Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36681

dokumentum

Klaus Abberger története, akit csak "polgármester-csinálóként" ismernek, mivel az általa vezényelt kampányok 70%-a győzelemmel zárult. több»

#36682

animáció | családi | dráma | rövidfilm

A film cselekménye egy hagyományos baszk ünnep megünneplése körül összpontosul, amelyen megfigyelhetőek a különböző szexista megnyilvánulások is.

#36683

dokumentum | rövidfilm

Egy transzgender tini egy ifjúsági darabban való fellépésére készül, ahol a férfi főszerepet játszaná. A környezete összefog, hogy segítsen neki megszabadulni egy bonyolult... több»

#36684

rövidfilm

Oliver Cowdery a Mormon Könyve lefordítása során szerzett tapasztalatai. több»

Rendező: Ryan Little

Friss piócát tessék!
#36685

dokumentum

A régi nadályosok már nem kínálják tóban, patakban fogott portékájukat a piacon. Manapság tenyésztett, steril példányok szívják a rászorulók vérét és közben harmincnál több... több»

...minden kicsi gyereket
#36686

dokumentum

2001 óta a mélyszegénységbe süllyedt mezőségi szórványmagyarság szolgálatában áll a Magyarfülpösön működő Szivárvány Ház. A bentlakásos kollégiumban a környékről... több»

Rendező: Nagy Anikó-Mária

#36687

dráma

Jennának semmivel sem kell törődnie, gondtalan fiatalként múlatja az időt. Az egyik éjszaka, miközben hazafelé sétál, egy csapat agresszív férfi áldozatává esik. Ezt követően... több»

Meteorveszély
#36688

dokumentum

2013. február 15-e már történelmi dátum: ezen a napon az oroszországi Chelyabinsk felett a Föld atmoszférájában meteorit robbant fel. A hatalmas lökéshullámtól számtalan ablak és... több»

Borvacsora
#36689

NA Borvacsora  (2013)

dokumentum

A Borvacsora egy kulturális-gasztronómiai élmény, amely 8 részen át körbejárja Magyarország borrégióit, Négy ember találkozása egymással és a finomabbnál finomabb magyar borokkal.... több»

A természeti világ – maki-blues
#36690

dokumentum

Egy selymes szifaka maki bébi szenvedélyes tudósként nő fel Madagaszkáron. Egy beépített nyomozó feltárja a kapcsolatot a veszélyeztetett makik, az illegális fakitermelés és a... több»

#36691

NA The Coven  (2022)

horror

Egy fiatal pár egy kellemes hétvégét készül eltölteni kicsit távolabb a város zajától. A hétvége rövidesen azonban rémálommá változik, amikor egy fanatikus szekta és annak... több»

#36692

dráma

Mit tennél, ha esélyt kapnál megváltoztatni a múltat? Ha lehetőséged adódna újraírni a saját történetedet? David lehetőséget kap arra, hogy újraírja a múltat és megmentse Megant. több»

#36693

dokumentum

A dokumentumfilm bepillantást nyújt a francia stand-uposok világába.

#36694

animáció | dokumentum | háborús

Az animációs film a menekültválságot tárgyalja személyes hangvételben. több»

Rendező: Elmaz Ekrem

#36695

NA Hot Like Hell  (2019)

(1)

kaland

Egy emigráns limuzinsofőr megpróbálja elkészíteni a saját játékfilmjét, de ez sehogyan sem akar összejönni neki.

#36696

animáció

Egy amerikai család Canterville Chase-be, egy londoni birtokra költözik, melyet 300 éve kísért Sir Simon De Canterville szelleme.

#36697

NA Mythomen  (2017)

akció | animáció | musical | vígjáték

A Mythomen című animációs filmsorozatban Edouard, a 25 éves álmodozó srác arra vágyik, hogy szuperhős lehessen. Álmai beteljesülnek, azonban a realitás egészen más: a valóságban... több»

#36698

dráma | rövidfilm | thriller

Egy fiatal bengáli nő összeesik a sivatagban. Ekkor váratlanul feltűnik egy cowboy, és megmenti őt. több»

Rendező: Sujata Day

Szereplők: Sujata Day, Cameron Fife

Bánsági Ildikó portréfilm - Árkon, bokron, rozson át
#36699

életrajzi

A felejthetetlen színházi és filmes alakítások hosszú sorának megidézésén túl a filmben a sokoldalúan tehetséges színésznő magával ragadó lényét, kivételes őszinteségét és... több»

Rendező: Sára Júlia

#36700

dokumentum

Selmeczi Dániel, a világhíres természetfotós, és Sásdi Zsolt, a nemzetközi szinten is elismert búvároperatőr nem akármilyen kalandra vállalkoznak: végighajózzák a Vörös-tenger... több»

Rendező: Lerner Balázs, Sásdi Zsolt

Szereplők: Szersén Gyula