Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36721

dokumentum

Selmeczi Dániel, a világhíres természetfotós, és Sásdi Zsolt, a nemzetközi szinten is elismert búvároperatőr nem akármilyen kalandra vállalkoznak: végighajózzák a Vörös-tenger... több»

Rendező: Lerner Balázs, Sásdi Zsolt

Szereplők: Szersén Gyula

Idén Az év fája címet kapja:...
#36722

dokumentum

Dokumentumfilmünk az Egyesült Királyság legkülönlegesebb fáinak ered nyomába. Egy lélegzetelállító világgal ismerkedhetünk meg, miközben botanikusok, történészek és fotósok... több»

#36723

animáció

Egy nyári reggelen a kuflik meghívót kapnak a rétlakóktól a szilveszteri jelmezbálba. Ezen kicsit csodálkoznak, hiszen nyár van, de elhatározzák, hogy mindenképpen elmennek.... több»

#36724

NA Fényévek  (2017)

dokumentum

Kevesen tudják, hogy a fényművészet megteremtésében, innovatív technikáinak fejlesztésében Magyarország és a hazai alkotóközösségek a nemzetközi élvonalban jártak és járnak... több»

The Return of the Killer Klowns from Outer Space in 3D
#36725

horror | sci-fi | vígjáték

30 évvel az utolsó invázió után a bohócok újra megpróbálják leigázni a Földet és az emberiségnek meg kell állítani őket. több»

Rendező: Stephen Chiodo

Szereplők: Grant Cramer

#36726

animáció | dráma | rövidfilm

Miután a madárijesztővel néhány kellemetlen eset történik, emberré válik és elhagyja helyzetét. Az úton meglát 2 másik madárijesztőt, akik körülményei rosszabbak az övénél.... több»

Rendező: Hazhir As'Adi

Sztálin James Bondja
#36727

dokumentum

Bár az apja német volt, ő maga pedig Berlinben folytatta tanulmányait, Richard Sorgénél az egész Szovjetunióban nem akadt elkötelezettebb kommunista. Se bátrabb… Hírszerzőként az... több»

Che Guevara: az ember a mítosz mögött
#36728

dokumentum

Ötven évvel a halála után utazásra indulunk, hogy szétszedjük a hősies gerillaharcos mítoszát vallomásokkal, korábban nem látott dokumentumokkal és kevéssé ismert archív... több»

#36729

horror | misztikus | thriller

A film egy fiatal lányról, Geenáról szól a film, akit rengetegen nem szeretnek a falujában, csak a nagymamájával tud beszélgetni, és ő az egyetlen, aki elfogadja. Az egyik nap valaki... több»

Mélytengeri pokol 2
#36730

dokumentum

2010. április 26. Mexikói-öböl. Vajon mikorra áll helyre az egyensúly, amit a történelem eddigi legnagyobb tengeri olajkatasztrófája okozott? Számtalan tudományterület kutatói... több»

#36731

dráma

Amikor Tate találkozik Miles-szal, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra. Még csak nem is barátok. De mégis kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Egyikük sem akar szerelmet, ezért... több»

#36733

NA Eiland  (2016)

kaland | rövidfilm | vígjáték

A rövidfilm egy férfiról szól, aki megpróbálja felfedezni a világ szépségeit és egyediségét. több»

Rendező: Kuesti Fraun

Szereplők: Andreas Uehlein

#36734

vígjáték

Két bandatag egy házban ragad, amelyet képtelenek elhagyni.

#36735

NA Max & Me  (2018)

animáció

A zsémbes öregember, Gunter megpróbál kijönni egy rémesen rossz kölyökkel, DJ-vel, akit a lengyel pap, Maximillian Kolbe életének példázataival igyekszik megnevelni.

#36736

krimi | vígjáték

A film története szerint egy átlagos srácot elcsábít egy gyönyörű misztikus nő. Hősünknek ezt követően arra kell ráébrednie, hogy egy rémálomszerű forgatókönyv részévé... több»

Rendező: David Pope

Szereplők: Justin Chatwin

#36737

NA Ctrl  (2016)

dráma | rövidfilm

Egy fiatalember belebonyolódik egy számítógépes versenybe, miközben otthon meglehetősen feszültté válik a hangulat.

In Limbo
#36738

NA In Limbo  (2018)

thriller

Egy férfi menyasszonya öngyilkos lesz, aminek következtében örökre a purgatóriumba kerül, ám szerelme nem nyugszik bele a helyzetbe, és felkerekedik, hogy megmentse kedvesét. több»

#36739

krimi

Mario Latona és csapata fiatalkorú bűnözők. Mario dédelgetett álma, hogy igazi gengszterré váljék, mint bácsikája, Frank, aki egy középvezető a helyi maffiában. De csak szép... több»

#36740

dráma

Egy férfi egyre inkább tart a vírustól, miközben a felesége egészségügyi dolgozóként küzd a járvány ellen. több»