Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#38281

dráma

A film az emberkereskedelem áldozatává vált Ameena sorsát követi nyomon. A történet valós alapokon nyugszik. több»

Acid
#38282

NA Acid  (2018)

animáció

Az ACID nevű zenekar a világ legnépszerűbb együttese. De nem akármelyik világé, hanem a robotoké, akik élnek-halnak a gépzenéért. A háromtagú robotbanda megjárja a csúcsot és a... több»

#38283

vígjáték

Madeát a bíróság közmunkára ítéli, akinek eltökélt szándéka, hogy Bam nénikéjével és Joe bácsikájával megpróbálja megmenteni a Moms Mabley ifjúsági központot a... több»

A Nobel-díjas hadifogoly
#38284

életrajzi

Ez a film az első magyar származású orvosi Nobel-díjas Bárány Róbert munkásságát, orvosi, tanári és emberi sorsfordulóit mutatja be. A film története még az I. Világháború... több»

Rendező: Szekeres Csaba

#38285

dokumentum

A halál közeledtével a hátralévő feladatok megoldása egyre sürgősebbé válik. Ezt érzékelik a Mignon nővérek is, akik békét kötnek egymással, hogy harcolni tudjanak a rák ellen,... több»

Rendező: Carlos Mignon

Nyomtalanul
#38286

NA Nyomtalanul  (2018)

dokumentum

Filmünk az 1944. decemberében eltűnt fiatal magyar politikus, báró Atzél Ede nyomába ered. Atzél megalkuvás nélkül képviselte Erdély és a magyarság ügyét a két világháború... több»

Rendező: Novák Tamás

Keselyűk - A szörny szépsége
#38287

dokumentum

A keselyűknek rossz a hírük, a halál szele kapcsolódik azonnal felismerhető alakjukhoz, Charlie Hamilton James természetfilmes operatőr azonban meg van győződve róla, hogy a csúf és... több»

Rendező: Aidan Woodward

Szereplők: Orosz Anna

Utta Danella: Fickók és disznók
#38288

romantikus

Anna szülei gazdaságát gondozza, és rajong érte. Eddig nem gondolt házasságra. Szülei, Hans és Elisabeth nyugdíjba akarnak menni, és átadni lányuknak a vagyont. Anna csak ekkor kezd a... több»

City Experience
#38289

dráma | rövidfilm

Egy Észak-Koreából elmenekült nő először fedezi fel Dél-Korea fővárosát. A rövidfilm a nő hol szívmelengető, hol kesernyés szöuli tapasztalatairól szól.

Not Yet
#38290

NA Not Yet  (2016)

családi | dráma | fantasy | romantikus | rövidfilm | vígjáték

A történetben egy férj elviszi beteg feleségét a parkba, hogy felvidítsa őt. több»

#38291

vígjáték

A történet főhőse egy kiégett, alkoholista "szuperhős", akinek az az egyetlen szuperképessége, hogy az ujjaival kis lángokat tud előállítani. Amikor a lakóhelyét lerohanják az... több»

#38292

NA Split Me  (2016)

családi | dráma | rövidfilm | vígjáték

Egy 17 éves bowlingozó lány, Joey elkeseredik, mert nem csatlakozhat a 40-en felüli nők csapatához, így egy másik lánnyal, Scooterrel kezd barátkozni.

Jó boroknak szép hazája a Délvidék - Drávaszög (Horvátország)
#38293

dokumentum

A drávaszögi borvidék lényegében Villány délre hosszabbított része, amely jeles, de a magyarsággal egyre pusztuló borkultúráról tanúskodik. Batina, Kiskőszeg – a régiek úgy... több»

Rendező: Erdélyi János

#38294

horror | sci-fi

Egy őrült neurológust üldöz a rendőrség, ugyanis a tudós neutrino impulzusok segítségével visszahozza az életbe elhunyt feleségét. Az eljárás sikerrel jár, de mellékhatásként a... több»

Rendező: Serge Levin

Szereplők: Brad Dourif, Serge Levin

A lascaux-i barlangrajzok megmentése
#38295

dokumentum

Amikor a tudósok észrevették, hogy a csodálatos módon felfedezett Lascaux-barlangba tóduló embertömeg által kilélegzett szén-dioxid tönkreteszi a falfestményeket, lezárták a... több»

Limbo
#38296

NA Limbo  (2019)

dráma

Egy gyilkos a pokolban találja magát, egy keserű ügyész és egy tapasztalatlan védőügyvéd karjai között. több»

Sandy hurrikán: a vihar, amely megrengette Amerikát
#38297

dokumentum

A Sandy hurrikán minden idők egyik legnagyobb természeti csapásaként érte az Egyesült Államokat. Hogyan keletkeznek ilyen pusztító viharok, és mik a tanulságok? több»

Vad Antarktisz
#38298

dokumentum

Antarktisz a Föld egyik legszélsőségesebb élőhelye: télen a sötétség hónapokig tart, nyáron a Nap éjszaka is fennmarad az égen. Ameddig a szem ellát, hósivatag a táj, a... több»

Rendező: Craig Meade

#38299

dokumentum

A Citizen Soldier egy alapvetően drámai hangvételű film. Egy csapat katona, akiket a 2. világháború óta csak "Thunderbird" osztagként ismerünk, szemszögén keresztül nézzük meg a... több»

Rendező: Dale Stevens

Határozottan állíthatom, hogy érdemes megnézni. A dokumentarista jelleg is jól átjött amellett, hogy bepillantást engedett a háborúba és ez igazán elvitte a drámába.
Turiszt
#38300

NA Turiszt  (2013)

játékfilm

Míg Cicuka és Laci párkapcsolata hadilábakon áll, Xiuxiut és Leet 10.000 km távolságból vonzza egymáshoz valami megfoghatatlan erő. Egy poros kisváros vasárnap délutáni nyugalmát... több»

Rendező: Szabó Szonja

Szereplők: Petrik Andrea, Elek Ferenc