Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
Fesztivál Stage Pass - HURTS
#39721

dokumentum | zenés

A Hurts a nagysikerű Volt Fesztiválos koncertje után 2016-ban Zamárdiban lépett fel a Strand Fesztiválon. A szintipop zenét játszó manchesteri duó dalait a magyar rádiók is... több»

A gyöngyök titkos élete(Az igazgyöngyök titkos élete)
#39722

dokumentum

A déltengeri gyöngyök a legritkább és legdrágább igazgyöngyök közé tartoznak, melyek méregdrágán cserélnek gazdát New York, London és Párizs előkelő ékszerüzleteiben - idáig... több»

Pásztorének
#39723

dokumentum

A Kárpát-medence természeti értékeinek legnagyobb részét az emberi tevékenység, és ezen belül is a legeltető állattartás biztosítja. A pásztorok a legjobb gazdái ezeknek az... több»

Rendező: Sáfrány József

Szereplők: Berecz András

#39724

dráma | romantikus | rövidfilm

Vera és Matteo éppen szerelmes pillanatokat töltenek együtt, amikor a lány apja rájuk talál. Rátámad a fiúra, dulakodni kezdenek, míg végül Matteo leüti a férfit, majd elmenekül.

#39725

dokumentum

A dokumentumfilm betekintést enged néhány olyan beteg életébe, akik Lyme-kórban, vagy a Lyme-kórhoz nagyon hasonló megbetegédésben szenvednek. több»

End
#39726

NA End  (2013)

rövidfilm

„De hát az ember nem arra született, hogy legyőzzék. Az embert el lehet pusztítani, de nem lehet legyőzni.” Ernest Hemingway

Rendező: Oláh Katalin

Szereplők: Csukás Marci

#39727

vígjáték

Matto, a tengerbiológus Brazíliába megy, remélve, hogy delfinekkel foglalkozhat, amelyek szerinte a föld legintelligensebb teremtményei. Úgy gondolja, hogy az emberiség sokat köszönhet... több»

Európa véres meséi
#39728

dokumentum

A nézők körében átütő sikert aratott A Tower véres meséi után Dr. Suzannah Lipscomb történész és Joe Crowley újságíró újabb sorozattal jelentkezik. A téma hasonló - a... több»

11
#39729

NA 11  (2013)

dráma

Táncelőadás. több»

Night Soil - Economy of Love
#39730

dokumentum | rövidfilm

A film a női szexmunkások brooklyni mozgalmát mutatja be. A mozgalom tagjai munkájukra lehetőségként tekintenek a nők számára a hatalom demonstrálására.   több»

Rendező: Melanie Bonajo

Álom és szereIem: Inga Lindström: Rejtély a Gripsholm kastélyban
#39731

romantikus

A festői Sörmlandban Helena egy balettiskolát vezet a Gripsholm-kastélyban. Lánya, Leonie konyhafőnök a Gunnar Hansen vezette Kastélyszálló éttermében. Helena Gunnarral akar... több»

#39732

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Evelyn Gretel ügynök Vincent Capello igazgató eltűnésének ügyében kezd el nyomozni. Egyedül Nick Random ügynök segítségére számíthat, aki évekkel ezelőtt már dolgozott... több»

#39733

rövidfilm | thriller

A film története szerint a 16 éves Mattie és barátja, Joss az utcán élnek, és utcaseprésből tesznek szert némi aprópénzre. Az egyik éjszaka életüket fenekestül felfordítja egy... több»

#39734

NA Crossing River  (2017)

(1)

rövidfilm

Egy átlagos napon egy fiatal kínai építőmunkás kénytelen szembesülni az elszigeteltséggel és a magánnyal. több»

Rendező: Yumeng Han

Szereplők: Qiaomei Du, Yangfeng Yang

Sherlock Holmes 3
#39735

akció | kaland | misztikus | thriller

Jude Law és Robert Downey Jr. kilenc évvel a Sherlock Holmes: Árnyjáték után ismét magára ölti minden idők talán legikonikusabb párosának szerepét. több»

#39736

NA Nova Amsterdam  (2016)

(1)

történelmi

A történet 1633-ban kezdődik, és 1645-ben zárul. A hollandok megszállják Brazília északkeleti partvidékét, és a véres és erőszakos cselekmények előterében kibontakozik egy... több»

Rude Buay ... The Unstoppable
#39737

akció | krimi | thriller

Élet a drog világában, ahol virágzik a korrupció és a csalás. Mi történik ha a jamaicai születésű DEA ügynököt arra kényszerítik, hogy menjen haza és védje meg országát a... több»

Rendező: Andy Dylan

Szereplők: John Andrews

#39738

NA Callas  (2017)

dráma | életrajzi | zenés

Életrajzi film a New Yorkban született, görög származású opera énekesnőről Maria Callasról. több»

Rendező: Niki Caro

Szereplők: Noomi Rapace

#39739

dráma

Nick Newell, a félkarú MMA-sportoló lehetőséget kap arra, hogy harcoljon a bajnoki címért.

444
#39740

dráma

A film Los Angeles egyik benzikútján játszódik a koreai negyedben... több»

Rendező: Michael Atallah