Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50261

NA Salvation  (2024)

dráma | musical | vígjáték

#50262

dráma | romantikus

Gu Yuxuan (Chen Feiyu) és Han Shuyan (Zhou Ye) gyerekkorukban találkoztak, de sajnálatos módon elkerülték egymást. A szerelem boldogsága után kénytelenek együtt szembenézni a sors... több»

Vikingek: Az igazi történet
#50264

dokumentum

A kétrészes dokumentumfilm megkérdőjelez mindent, amit e nagyszerű, északi „harcos népről" tudni vélünk. Norvégiában szakértők és történészek csapata tesz lenyűgöző... több»

#50265

NA Bosco  (2024)

thriller

A film Quawntay „Bosco” Adams történetét meséli el, akit marihuána birtoklásának kísérlete miatt 35 évre ítéltek. Adams csodával határos módon megmenekül egy idősebb nő... több»

#50266

dráma | romantikus

Az alapítványi gondnok, Mia Barlow gyakorlatilag a múzeumban nőtt fel, akkortól, amikor az alapítvány igazgatója, Trevor Murphy és a felesége, a restaurátor Hannah nevelőszülőként... több»

Túlélés a vad északon
#50269

dokumentum

Az Északi-sark kanadai területeiről és a tundrától eljutunk a partvidékig és a roppant erdőkig; bemutatjuk az állatok túlélési módjait, ahogy megragadják az élet és halál... több»

#50270

családi

Yana egy nagyvárosi iskolában kezdi az új tanévet. Ahonnan ő jött, a nők fejkendőt viselnek, ezért az osztálytársai gúnyolják. Egy erdei iskolai táborban a társai rosszul lesznek az... több»

#50271

akció | sci-fi | thriller

#50272

rövidfilm

Filmio

Szabó István 1971-ben készült rövidfilmje, amely leginkább az ismert magyar filmrendező benyomásait rögzíti, különös városnéző sétára invitál. több»

Rendező: Szabó István

#50273

NA Benzingőz  (2022)

rövidfilm | vígjáték

Egy félresikerült rablás után a benzinkút tulajdonosának döntenie kell: megvédje ostoba alkalmazottját, vagy átadja őt Ballybeg legveszélyesebb emberének. több»

#50275

dokumentum

Töredékek három erdélyi prímás életéből Zenés dokumentumfilm, amely három belső erdélyi, ezen belül két kalotaszegi és egy mezőségi, elsősorban hagyományos népzenét játszó... több»

Egyedül együtt
#50276

horror

TV-ben (Paramount Channel, csütörtök 01:33)

Két rossz viszonyba keveredő idegen költözik be be ugyanabba a New York-i Airbnb-be. több»

#50279

vígjáték

Ámor nyilát Suso lőtte ki. A neves kolumbiai humorista megmutatja, hogy a csábító helyzetek, mint a pletyka, az irigység és az ego, sok más mellett, hogyan lehetnek ok a szerelemre is. A... több»

Rendező: Ángel Ayllón

Szereplők: Dany Alejandro Hoyos