Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Stingray
#69341

NA Stingray  (2018)

dráma | krimi | misztikus | thriller

A film története szerint egy fiatal férfi egy bűnszervezet tagjává válik. Az egyik akció során véletlenül megöli az egyik befolyásos maffiózó fivérét. Ezt követően két napot... több»

H2O
#69342

NA H2O  (1996)

kísérleti film

A vízről, a hajnalról, a torzításról...

Rendező: Erdély Mátyás

Pulykatámadás!
#69343

dokumentum

Az egy órás, hálaadás-napi különkiadásban különleges házi videókat láthatunk pulykatámadásokról, és meghallgathatjuk a meglepett túlélők beszámolóit. több»

#69344

dokumentum

A legmagasabb hegyek Európában mindig is egy erős akadályt jelentettek Európa kellős közepén. Ugyanakkor az Alpok, az izgalmas kalandok világa, várja Önt. Ebben a filmben egy... több»

#69345

dráma | horror | misztikus | thriller

Luke Andrews megnyer egy tévés vetélkedőt, amelyben esélye nyílik 150 000 dollár megszerzésére. Ehhez azonban két barátjával el kell töltenie egy éjszakát egy kísértetházban.

Modern etnika
#69346

dokumentum

A film a Modern Etnika művészeti csoport munkáit mutatja be: hogyan jelenik meg a népművészet egy iparművészeti alkotásban vagy a modern öltözködésben.

Rendező: Mátis Lilla

#69347

NA Sweetwater  (2020)

dráma | sportfilm

1950 őszén a kosárlabdajáték örökre megváltozott, amikor Nat "Sweetwater" Clifton, az első afroamerikai NBA-játékos bemutatkozott a profi ligában. több»

#69348

akció | krimi

A film története szerint egy bepített zsaru komoly feladatot kap, le kell lepleznie Hong Kong legnagyobb bűnszervezetét... több»

Szereplők: Donnie Yen

#69349

NA Hideout  (2021)

horror | thriller

Miután sikerült elmenekülniük a hatóságok elől, négy bűnöző egy elszigetelt házban húzza meg magát, az ott élő családról azonban rövidesen kiderül, hogy egyáltalán nem azok,... több»

Rabja vagyok az életnek (Rabja vagyok az életnek)
#69350

életrajzi

"A Rabja vagyok az életnek című dokumentumfilm sokoldalú képet ad Maneszes Márton magyarszováti prímásról, aki - ahogy vallja magáról -, nem csak muzsikus, hanem elsősorban kántor,... több»

#69351

dráma | thriller

Izagalom, gyilkosság és rejtély három felvonásban. A cselekmény valahogyan mindig a hatos szám és a T betű köré szövődik. A film története szerint két férfi összeismerkedik, és... több»

#69352

Egy anya és fia mérgező kapcsolatát követi nyomon, párhuzamot vonva az észak-koreai diktatúra és az emberek kapcsolata között. több»

#69353

horror

A 80-as években fiatalok egy maroknyi csapata egy éjszaka során szembesül azzal, hogy kik is ők valójában, és hogy mire is képesek.

Úz-völgyi hegyomlás
#69354

dokumentum

A II. Világháború legvégén véres dráma zajlott le a Keleti -Kárpátok ormai között , az Úz patak völgyében. A szovjet hadsereg előnyomulása során összeomlottak a székely... több»

Éjszakai kultúrtörténeti hadgyakorlat
#69355

animáció

A "háborúk krónikája", mint történelmi koncepció és a kultúrtörténet átfogó megközelítése között feszülő ellentmondás példázata érettségizetteknek és modern analfabétáknak.

Eltüsszentett birodalom
#69356

vígjáték

A király kihirdeti: ha eltüsszenti magát, akkor az egész birodalomban azt kell mondani: egészségére. A juhász megtagadja a jókívánságot és kijelenti: csak akkor engedelmeskedik, ha a... több»

Téli hadjárat
#69357

rövidfilm

Füst Milán: Ez mind én voltam egykor című írásának részleteire épül a film, mely a Közjáték sorozatban készült.

Rendező: Enyedi Ildikó

#69358

játékfilm

Ödön, a vállallatigazgató gáláns kalandba keveredik egyik beosztottjával egy hotelszobában. A szomszédos szobában rablók osztoznak a zsákmányon, Ödön a rendőrségre rohan, és... több»

Mária Terézia werk
#69359

western

A film bemutatja a Mária Terézia című film készítésének fontosabb pillanatait és kulcsfiguráit. több»

Posztónadrág
#69360

családi

Kazi Antal nagyszabású animációs filmjében egy nadrág hosszú útra indul. Kazi Antal nagyszabású animációs filmjében egy nadrág hosszú útra indul. Kazi Antal nagyszabású... több»