Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Vakáció! - Dolly Roll koncert
#69361

dokumentum

Újra együtt a nagy csapat! Hatalmas Dolly Roll koncert 1998. május 30-án a Budapest Sportcsarnokban. több»

#69362

NA Grim Hollow  (2019)

akció | horror | kaland | vígjáték

Mulberry Jones az a fajta bandita, aki gazdagtól, szegénytől és a haláltól egyaránt rabol. Számára önmaga sokkal fontosabb, mint bármelyik más élőlény ezen a világon. több»

Rendező: Seric Drac

Megy a gyürü
#69363

Tóth Ferenc gépkocsivezető lakáshoz szeretne jutni, e célból különböző megalázó helyzetekbe kényszerül, ami pszichikailag is megviseli. több»

#69364

akció | rövidfilm | sci-fi

Botond (Kolonits Ferenc) egyedül, magányosan él erdőközeli házában. Egy nap viszont felkeresi őt Csaba (Szilágyi Ferenc), aki a következőt kínálja fel neki: amennyiben bemegy a tóba,... több»

Ki van a tojásban?
#69365

vígjáték

Apjuk és anyjuk mesét néz a tévében: Zeke, az agilis fiatal meteorológus kideríti a Szélervé Meteorológiai Kutatóintézetről, hogy kizárólag titkos baromfiexportra szakosodott. Sőt,... több»

#69366

NA Téli sport  (1973)

játékfilm

Vass Olga banktisztviselő tüdőbaját a tátrai elökelő hotelban gyógyítja. A költségekre nővére teremt elő pénzt, de hat hétnél tovább nem maradhat a szanatóriumnak is beillő... több»

#69367

NA Wrath of the Dead  (2017)

(1)

akció | horror

Mikor a pokol felemelkedik, egy ember feladata lesz, hogy harcba szálljon az emberiség megmentéséért. több»

A Németh Gábor project koncertje
#69368

zenés

2006 májusában második lemezbemutató koncertjét tartotta a Németh Gábor project a Petőfi Csarnokban. A műsorban részleteket láthatnak a nagy sikerű előadásból.Közreműködik a... több»

Rendező: Hajdu György

#69369

dráma

A Time in Between című filmdráma története megtörtént eseményekre épül. Főhőse Sergio Marquez (Julien Cesario), aki zilált családi háttérrel rendelkezik, s akit kelet-Los Angeles... több»

Igaz-e?
#69370

NA Igaz-e?  (1963)

rövidfilm

"Igaz-e, hogy a mi szerelmünk vég nélküli, határtalan, s gondolataim ma reggel oly kuszák, mint a hajam?"

Rendező: Rózsa János

#69371

NA The Hill  (2023)

dráma | életrajzi | sportfilm

Rickey Hill valószínűtlen útjának figyelemre méltó, igaz története a Major League baseballig. több»

A láp és a pagony dalnoka
#69372

dokumentum

Bársony Istvánt /1855-1928/ vadászíróként tartják nyílván az erdő, mező irodalmának kedvelői. Egy régen divatos, ma már alig művelt irodalom rég elfeledett képviselőjét mutatja... több»

Far Bright Star
#69373

kaland | western

A történet 1916-ban játszódik, amikor egy idősödő lovas tiszt egy csapatnyi embert vezet Pancho Villa levadászására. Pancho Villa a mexikó lázadás vezéreként vonult be a... több»

Rendező: Casey Affleck

Szereplők: Joaquin Phoenix

Claudius twistel - Márkus László
#69374

életrajzi

Színpadi pódium, szinkronstúdió, Filmgyári stúdió _ mindenütt jól érezte magát, otthonosan mozgott tecnikák és kollégák között egyaránt. Erről tanúskodik már ez az 1963.-ban... több»

Betájolt öröklét
#69375

dokumentum

A film az UNESCO által világörökségnek nyilvánított pécsi ókeresztény emlékek bemutatását szellemileg is közel kívánja hozni a mai nézőhöz,- és elgondolkodtat arról is, hogy... több»

Rendező: Duló Károly

A Fekete - Portréfilm Fekete Jánosról
#69376

dokumentum | életrajzi

A kádári gulyáskommunizmus fenntartója. Hitelfelvételeivel bebetonozta a rendszert. Végsőkig kitart baloldali elveiért. Soha életében nem lehetett megvesztegetni. A kisemberek... több»

Rendező: Németh Gábor Péter

Szereplők: Fekete János

Emlékezés az emberre
#69377

rövidfilm

Emlékezésünk hiányt jelöl, a létezés szentségét őrző élet hiányát. Mély seb. Hegek a testünkön, életünkben, létezésünkben. Emlékezésünk visszatérés a Helyhez, a... több»

Rendező: Jelenczi István

#69378

dokumentum

A Csillagösvény c. film a Böjte Csaba ferences szerzetes alapította Dévai Szent Ferenc Alapítvány történetét és tevékenységét meséli el. Azt a gyermekmentő munkát, amely több... több»

Rendező: Vándor Attila

Übü király
#69380

Alfred Jarry (1873-1907) a francia irodalom "elátkozott költői" között is az egyik legrendkívülibb és legexcentrikusabb alak. Az Übü király groteszk, archetipikus képekből egy... több»

Rendező: Zsámbéki Gábor