Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
Violetta - A koncert
#72521

A Disney Csatornán már a harmadik évadát kezdi a rendkívüli népszerűségnek örvendő, Violetta című énekes-zenés tévésorozat, amely az adó első európai és latin-amerikai... több»

Veszélyes vidék
#72522

dokumentum | életrajzi

Thassy Jenő a Szabad Európa, majd az Amerika Hangja Rádió (VOA) szerkesztője volt. A forradalom idején Márai Sándorral együtt Münchenből küldték tudósításaikat. Thassy ma New... több»

Köd
#72523

NA Köd  (1994)

játékfilm

Olga és Márta a rendszerváltás után visszaszerzik a régi családi birtokot. Egy nyarat lenn töltenek a régi házban: Márta a férjét, Olga a kislányát hozza. Hamarosan elszabadulnak a... több»

Repülőművészek
#72524

dokumentum

Díj:1963 - Budapest: IV. Magyar Rövidfilmszemle - III. díj

Rendező: Borsodi Ervin

#72525

akció | thriller

Martin Riggs és Roger Murtaugh egy újabb veszélyes ügybe bonyolódik.

Tolcsvay & Tolcsvay
#72526

zenés

Óriáskoncert a Budapest Sportcsarnokban A Tolcsvay együttes teltházas koncertjét rendezték a Sportcsarnokban 1994. évben. Régi slágerek, régi barátokkal a régi barátoknak és az... több»

Rendező: Szitányi András

#72527

dráma

A javítóintézetből frissen szabadult Gráci új életet akar kezdeni. Szakít régi haverjaival, nem hajlandó együttműködni velük. Beleszeret Klárába, a gyönyörű fiatal lányba, de... több»

Bajuszverseny
#72528

játékfilm

Hajnalka, Vacila király szépséges lánya minden kérőjének kiadja az útját, csakhogy a király egy napon megunja a dolgot, és közhírré téteti, hogy annak adja oda a lányát, aki a... több»

Zárt tárgyalás
#72529

krimi

Dr. Benedek Gábor, a híres ügyvéd egy gyilkost véd, aki féltékenységből megölte feleségét. Gábor házassága rendben, szereti a feleségét, Annát. Még elképzelni sem tudná, hogy... több»

Dorottya vagyis a Dámák diadalma a fársángon
#72530

játékfilm

Csokonai Vitéz Mihály DOROTTYA vagyis a DÁMÁK DIADALMA A FÁRSÁNGON című művének címszerepében emlékezetes alakítást nyújt a sokoldalú és karakterszerepekben kiváló Gobbi Hilda,... több»

#72531

NA Mary  (2017)

akció | dráma | életrajzi

Heródes király kegyetlen uralkodása alatt a fiatal házasok, Mária és József túlélik a történelem egyik legalattomosabb korszakát. Mária szíve alatt hordja gyermekét, Jézust, és 12... több»

Szereplők: Ben Kingsley

#72532

krimi | sci-fi

A nem túl távoli jövőben a társadalom összeomlott. A világ veszélyes hellyé vált, de legfőképp azoknak a zsaruknak, akik a bostoni C-11-es körzetben kell szolgálatot teljesíteniük.  több»

Huszárik-breviárium
#72533

dokumentum

A filmet Huszárik Zoltán halálának egyéves évfordulójára készítették az alkotók, felidézve a régi beszélgetéseket magával Huszárik Zoltánnal, bejátszva jeleneteket és... több»

Rendező: Kovács László

#72534

dokumentum

A dokumentumfilm korabeli filmfelvételek, fényképek és újonnan forgatott interjúk felhasználásával vezeti végig a nézőt azon a folyamaton, amely a kilencvenes évek elején vette... több»

Rendező: Vereb Vean András

Aki a kőből bort fakasztott
#72535

dokumentum

Ausztráliában egy erdélyi magyar ember lehetetlen feltételek mellett teremtett virágzó szőlészetet és borászatot, sok találékonysággal.

Jesus of Montreal
#72536

Egy ifjú színész visszatér Montreálba, és kis csapatot szervezve egy katolikus templom kertjében elõadja Jézus szenvedéstörténetét. Az elõadás nagy viharokat kavar, egyeseket... több»

Bródy 60!
#72537

NA Bródy 60!  (2006)

zenés

"Művészi értelemben a hatvanas években születtem" - mondta Bródy János, mivel akkor érték azok a hatások, melyek az életét zenészpályára irányították. És most újra belépett a... több»

A szerencse fia
#72538

animáció

Öregapám mesélte még gyermekkoromban, hogy ő bizony ismert egy embert, akit úgy hívtak, hogy Szerencsés Hans. Azért tartotta magát szerencsésnek, mert amikor útnak indult, hogy... több»

Edvin Marton koncert
#72539

zenés

Edvin Martont napjaink egyik legtehetségesebb hegedűművészének tartják világszerte. Edvin hazánkban végezte el a Zeneakadémia hegedűművész szakát, ezzel párhuzamosan a New York-i... több»

Szereplők: Edvin Marton

Fatima, a hit birodalma
#72540

dokumentum

Fatima a világ oltára, a hit birodalma. 1917-ben ebben az apró portugáliai faluban jelent meg 3 pásztorgyermeknek Szűz Mária, hogy a béke üzenetét hozza a világnak. Azóta évről-évre... több»

Rendező: Vándor Attila