Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
A Karusszel rítus
#72721

kísérleti film

A kisvárosba megérkeznek a messzi földről híres magnusok. Azért jöttek, hogy végrehajtsák a titokzatos Karusszel rítust.

Egy "magyar" Svájcból
#72722

dokumentum

A magyar ipartörténet kiemelkedő alakjának Ganz Ábrahámnak életét mutatja be a film. Merész, úttörő vállalkozás volt ércbányától nagy távolságra öntödét létesíteni a XIX.... több»

Rendező: Moldoványi Judit

A jószág volt az aranya a népnek
#72723

dokumentum

Úgy ballagnak ki a tehénkék világunkból, mint egykor Huszárik Zoltán lovai. A szatmári falvak csordái pótolhatatlanok lesznek. Összenőttek a tájjal, a faluval, az itteni emberekkel.... több»

Rendező: Zsigmond Dezső

#72724

dráma

Nick Newell, a félkarú MMA-sportoló lehetőséget kap arra, hogy harcoljon a bajnoki címért.

Kísértés
#72725

NA Kísértés  (1942)

játékfilm

Horváth Cecil bosszút akar állni öccséért, akit bankrablás miatt elítélt Dr. Kétzy törvényszéki tanácselnök. Így előbb a közelébe férkőzik, majd magába bolondítja a mit sem... több»

Éltető mozgásban
#72726

életrajzi

Dokumentumfilm portré Robert Müntz osztrák, homeopátiás gyógyszerészről. Amellett hogy megismerkedünk a homeopátiás gyógyászat alapjaival, egy rendkívül sokoldalú ember gazdag... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

Balladák püspöke
#72727

dokumentum

Kriza János 1811-ben született az erdővidéki Nagyajtán. Unitárius püspök, teológia tanár, tudós és költő. Munkásságának fő műve a "Vadrózsák - székely költészeti... több»

Rendező: Szász Zsolt

3 Angels Go to Hollywood
#72728

vígjáték

A film története szerint három angyal Hollywoodba megy, hogy segítsenek egy producernek megmenteni a stúdiót. több»

Hobo - Kötéltánc
#72729

zenés

"Jim Morrison (1942-1971) a Doors együttes énekese és dalszerzője volt. A filmezést otthagyta a zenéért, a zenét a költészetért. Énekesként a személyiség és a szöveg... több»

#72730

NA Alone  (2017)

horror

A film története szerint egy idősebb pár ránézésre boldog és háborítatlan életét éli egy kisvárosban, de egyik este életük váratlan fordulatot vesz... több»

Kenderből szőtt gondolat
#72731

életrajzi

Minden művész annak a századnak a krónikása, amelyben él és alkot. De nemcsak krónikás kell legyen, hanem gyógyító és örömhozó is.És hogyan kell alkotni? Alázattal és... több»

Rendező: Orbán Ágnes

Eperjesi körkép
#72732

dokumentum

Eperjes, a néhai Sáros vármegye központja, ősidők óta lakott hely. Az Árpád-házi uralkodók kiváltságokkal ruházzák fel. A XIV. században fölemelkedik a szabad királyi városok... több»

Rendező: Nagy Imre

#72733

dráma

Egy elvált mő megpróbál megbékélni diszfunkcionális családjával, miközben új esélyt talál a szerelemre. több»

Átváltozások
#72734

animáció

Filmio

A film az expresszionizmust és az absztrakt festészetet használva teremt egyei hangulatot, amelyhez Kovásznai György csupán egy kamerát használt, minden képkockát külön... több»

Rendező: Kovásznai György

Lopott képek
#72735

dráma | játékfilm

Pacskovszky József a Boldogság színe után ismét több hős életén keresztül készít portrét a modern társadalomról és annak problémáiról.A film középpontjában egy digitális... több»

Ha lenne egy üvegház...
#72736

dokumentum

Egy reménytelen, lecsúszott térség, általános munkanélküliség és fásultság: egy falu a Hernád völgyében. Egy kreatív, hihetetlen munkabírással rendelkező kertész, aki... több»

Rendező: Litauszky János

Szereplők: Horváth Barna

#72737

dráma

Egy fiatal francia nő Bejrútban találkozik egy szír férfival.

#72738

horror | misztikus | sci-fi | thriller

Az Egyesült Államok és Mexikó határán 20 évente eljönnek azok a napok, amelyeket a helyiek "időtlenségnek" neveznek. Ilyenkor az istenek, akiknek egykor az ősi maja törzsek... több»

A művésznek nincs kora
#72739

dokumentum

Losonczi Tamás festőművész 104 éves, s ha segítséggel is, de még dolgozik. A film bepillant ebbe a századon átívelő rendkívüli életpályába.

Rendező: Szádvári Lídia

Szereplők: Losonczi Tamás

Mai módi
#72740

NA Mai módi  (2006)

dokumentum

Miért kell egy jól menő vállalatnak pszichiáter? Mire jók a csapatépítő tréningek és a céges bulik, ill. miért kell Las Vegas-ból importálni esküvőt? Miért kell a vállalati... több»

Rendező: Szalay Péter