Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#72761

zenés

David Garrett 2010-es berlini koncertjének felvétele.

Szereplők: David Garrett

New Amsterdam
#72762

A New Amsterdam című kalandfilm New York városának kialakulására fókuszál. Azokat az időket eleveníti fel, amikor a holland telepesek Új Amszterdam néven emlegették a helyet, ahol... több»

Dés
#72763

NA Dés  (2003)

dokumentum | életrajzi

TV-ben (Epic Drama, csütörtök 01:33)

A magyar zenei élet egyik kiemelkedő alakjáról, Dés Lászlóról készített portréfilmet Muhi Klára szerkesztő és Muhi András rendező az Inforg Stúdióban. Dés slágerei, musicaljei,... több»

Rendező: Muhi András

Vacak 2. - Az erdő hőse
#72764

animáció

Újra találkozhatunk Vacakkal, a kedves kiskutyával, aki új gazdáival az erdészházban él. Tél van, az állatok békésen pihennek az erdőben, ám a vidám és izgalmas kalandok most sem... több»

#72765

NA A Dark Foe  (1970)

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

Egy FBI ügynököt húga elrablása miatt szüntelenül gyötör a múlt. A férfi fóbiája a félelemtől tovább erősödik, amikor rövidesen szembe kell néznie a nő elrablójával. több»

Fények a ködben
#72766

dokumentum

Dr. Varga László a Magyar Országgyűlés korelnöke, 93 évesen hunyt el. Jogász ember volt, aki komoly közéleti és politikai szerepet játszott bárhol élt is a világban. 1948-ban hagyta... több»

Portugália
#72767

NA Portugália  (2007)

dokumentum

A mediterránium atlantikuma, és az atlantikum mediterráneuma. Filmünkből kiderül, mitől is atlanti, ez a Magyarországon mediterránnak képzelt ország. Talán nem is gondolnánk, hogy... több»

Rendező: Pálfy Borbála

Hegyaljai újrakezdés
#72768

életrajzi

A rendszerváltás utáni gazdasági anomáliák súlyosan érintették a hegyaljai borvidéket. Az Erdélyből elszármazó László Gyula a világban - főleg Dél-Afrikában - szerzett... több»

Rendező: Zöldi István

A Mazowsze állami népi énekegyüttes karácsonyi koncertje
#72769

zenés

A legendás Mazowsze Állami Népi Együttes immár hat évtizede képviseli a gazdag lengyel nemzeti hagyomány értékeit. Lengyelország egyik legismertebb népi együttese a világ számtalan... több»

Rendező: Nagy Katalin

Mese az öt kis kínairól
#72770

A klasszikus kínai népmese szerint élt hajdan öt testvér. Mindegyiknek volt valamilyen különleges tulajdonsága az első ki tudta inni a tengert, a második értett az állatok nyelvén, a... több»

#72771

NA Tigristej  (2007)

dokumentum

Gimnázium nyílt a teljesen szegregált, színcigány lakosságú Alsószentmártonban.

#72772

rövidfilm | vígjáték

Egy férfi reggel az éjszakai parti maradványainak eltüntetésével foglalatoskodik.

Kis apokrif No.1.
#72773

dráma | rövidfilm

A valóság törékeny dolog. A film főhőse is elvész benne, és mindenhol magát látja. Minél több jelenik meg belőle, annál jobban megijed önmagától. Mundruczó Kornél szemledíjas... több»

Rendező: Mundruczó Kornél

Eldorádó
#72774

NA Eldorádó  (2009)

animáció | rövidfilm

„Valaha rég / Egy drága-szép / Lovag nagy útra szállott.  Ment, mendegélt, / Száz útra tért, / Kereste Eldorádót." (Edgar Allen Poe: Eldorádó)

Aranyóra
#72776

NA Aranyóra  (1987)

játékfilm

Egy ligeti padon, élete első csókja után tudja meg Bogdán Judith, hogy szerelme lopta el édesapja féltve őrzött egyetlen kincsét, az aranyórát, amelyet csak hónapok múlva lát... több»

10 éves jubileumi koncert
#72777

zenés

A Művészetek Palotájában ifj. Sánta Ferenc születésnapja alkalmából rendezett hangversenyen ünnepelték a cigányzene rajongói a Kossuth-díjas prímást.

Rendező: Faller István

Inváziós növényfajok Indonéziában
#72778

dokumentum

A film azt mutatja be, milyen természeti és gazdasági károkat okoznak a Jáva szigetén elszaporodott invazív növényfajok, és miként próbálnak tenni ez ellen a tudósok és a... több»

Mozgókép
#72779

NA Mozgókép  (2003)

dokumentum

Fehér György filmrendezőről igazán elmondható, hogy csak a válogatott műveit készítette el. Keveset, de rendkívüli intenzitással és színvonalon alkotott. Ebbe az alkotói folyamatba... több»

Holnapelőtt
#72780

játékfilm | rövidfilm

Super8-as utazás egy lánnyal, keresztül a városon. Egy nyári nap története, amely egyszerre része egy lezáruló és egy kezdődő életnek.