Vélemény:

74 Sonic, a sündisznó

(2020)

Sonic, a sündisznó

qwer   2020.07.26 22:43
3

Nem voltak túl nagy elvárásaim a filmmel kapcsolatban, így nem is okozott csalódást annak ellenére sem, hogy nem voltam tőle elragadtatva. A történet gyermeteg, a kivitelezés – bár sokak szerint zseniális – nem fogott meg, a karaktereket sem találtam különösebben szórakoztatónak, kivéve persze Dr. Robotnyikot (az lett volna a valódi csalódás, ha Jim Carrey belebukik a szerepébe). A kb. kiskamasz korú nézők reakcióit elnézve a célközönségnél betalált, szerintem az átlagosnál kicsit jobb, de könnyen feledhető film.

picurka 2021.12.06 15:21
1

Akkor mégis miért adtál rá 4 csillagot? Azt írod róla, hogy gyermeteg, Dr. Robotnyikot kivéve a karaktereket nem találod szórakoztatónak, a kivitelezés nem fogott meg, és könnyen feledhető. És mégis 4 csillagot adtál rá, és beraktad a kedvenc filmjeid közé. Bár kitalálom, biztos csak Jim Carrey miatt tetted a kedvenceid közé, de azért ez engem akkor is érdekel.

qwer 2021.12.06 20:31
1

Nincs a kedvenc filmjeim közt. :) Szórakoztató volt ugyan, de nem az én ízlésemnek való, viszont egy 11 éves fiú társaságában néztem, aki nagyon élvezte. Úgy láttam, a hasonló korú nézőknek is tetszett. Részemről 3,5 pontos film, de próbáltam objektíven értékelni, ezért a célközönségnél (8+ korosztály) aratott sikere - na meg a kerekítés szabályai - miatt 4 csillagot adtam rá. Egyébként Jim Carrey-t valóban kedvelem.