Ez a film vicces és szexi.
Egész film alatt nevettem, és imádtam. Ez a film kiszámítható volt, de eszembe juttatta, milyen nehéz megváltoztatni a nézőpontodat. Mikor fog valaki ilyen remek koreográfiával és zenével drag show-kból filmet készíteni? A jelmezeket egyértelműen Priscilla, a sivatag királynője ihlette. Egy férfi a feleségével/barátnőjével költözik egészen Londonig, de azonnal visszahívják szülővárosába, Northamptonba, amikor apja felpattintja a klumpáját, hogy gondoskodjon a családi vállalkozásról, egy cipőgyárról. Ám az olcsó kereskedelmi szemét váltotta fel az apja által korábban gyártott minőségi anyagokat, és számos elbocsátásra kényszerül. Mivel a gyár hamarosan teljesen bezárul, a dolgok valóban nagyon sivárnak tűnnek. Egészen addig, amíg véletlenül nem találkozik egy Lola nevű transzvesztitával, és felveti az ötlettel, hogy készítsen egy újfajta lábbelit – a transzvesztitáknak szánt csizmát! Ez az ötlet viszi el egészen a Northampton munkásvárosi munkásságától Milánó divatkifutóiig.
Ez a film vicces és szexi. Egész film alatt nevettem, és imádtam. Ez a film kiszámítható volt, de eszembe juttatta, milyen nehéz megváltoztatni a nézőpontodat. Mikor fog valaki ilyen remek koreográfiával és zenével drag show-kból filmet készíteni? A jelmezeket egyértelműen Priscilla, a sivatag királynője ihlette. Egy férfi a feleségével/barátnőjével költözik egészen Londonig, de azonnal visszahívják szülővárosába, Northamptonba, amikor apja felpattintja a klumpáját, hogy gondoskodjon a családi vállalkozásról, egy cipőgyárról. Ám az olcsó kereskedelmi szemét váltotta fel az apja által korábban gyártott minőségi anyagokat, és számos elbocsátásra kényszerül. Mivel a gyár hamarosan teljesen bezárul, a dolgok valóban nagyon sivárnak tűnnek. Egészen addig, amíg véletlenül nem találkozik egy Lola nevű transzvesztitával, és felveti az ötlettel, hogy készítsen egy újfajta lábbelit – a transzvesztitáknak szánt csizmát! Ez az ötlet viszi el egészen a Northampton munkásvárosi munkásságától Milánó divatkifutóiig.