Hááát igen nem sikerült az újjítás és ismét popzenét kaptam ami ugyan nem rossz de lehetett volna a filmben több tartalom. Ez a folytatás kicsit furcsán idnul de aztán érthető hogy egy újabb év elteltével mingint elindulnak atáborba. A történet nem rossz dde mégis valahogy az az érzése az embernek hogy hiányzik belőle valammi plussz. na ez a plussz miatt nem tud a film a jó filmek közé tartozni. A zene jó ás a táncos részek is remek koprodució de hol a tartalom kérdem én. A zene és a történet nincs szinkronba. Ezt a második részt szerintem a titnik kedvéért csinálták. A főhőst én nehezen ismertem fel mintha lefogyott volna. Összességében a történet közepes a rendezés jó a szereplők közepes és a zene is jó. Nem tudok három csillagnál többet adni erre a részre sem. Nekem nem tudott olyat adni ez a film amiért jó lenne. Talán végre a szerelem kibontakozása és a csók amit a tinik annyira vártak ez lehetett egy plusz de ettöl több nincs a filmben, Ajánlani tudmom egy kellemes családi kikapcsolódásnak megfelel. Remélem több részt nem fognak forgatni az már nagyon sablonos lenne.....
Üdv
Yosi
Hááát igen nem sikerült az újjítás és ismét popzenét kaptam ami ugyan nem rossz de lehetett volna a filmben több tartalom. Ez a folytatás kicsit furcsán idnul de aztán érthető hogy egy újabb év elteltével mingint elindulnak atáborba. A történet nem rossz dde mégis valahogy az az érzése az embernek hogy hiányzik belőle valammi plussz. na ez a plussz miatt nem tud a film a jó filmek közé tartozni. A zene jó ás a táncos részek is remek koprodució de hol a tartalom kérdem én. A zene és a történet nincs szinkronba. Ezt a második részt szerintem a titnik kedvéért csinálták. A főhőst én nehezen ismertem fel mintha lefogyott volna. Összességében a történet közepes a rendezés jó a szereplők közepes és a zene is jó. Nem tudok három csillagnál többet adni erre a részre sem. Nekem nem tudott olyat adni ez a film amiért jó lenne. Talán végre a szerelem kibontakozása és a csók amit a tinik annyira vártak ez lehetett egy plusz de ettöl több nincs a filmben, Ajánlani tudmom egy kellemes családi kikapcsolódásnak megfelel. Remélem több részt nem fognak forgatni az már nagyon sablonos lenne..... Üdv Yosi