Ez egy török neo-noir film kielégítő befejezéssel. Ezen belül is egy trilógia második része. Egy török film folytatása a Netflixen, tele akciókkal. És egy öregedő antihős. Nem vagyok benne biztos, hogy erkölcsileg elmondhatjuk, hogy összességében jó srác. De ő jobb, mint sok más ember itt. Ez mindig jó trükk a filmek számára, ezért a főszereplőnek szurkolunk. Nem számítanak a hibái.
Az egy dolog, hogy szerelmes valakibe, aki sokkal fiatalabb (lásd még az első filmet), utána elég sok aggódnivalója lesz, nem csak egy kicsit. Nagyon jó film. Az eseményeket úgy mesélik el, hogy van időd egy pillanatra gondolkodni, és ne ácsorogj egy helyben. Megannyi érdekes felvetés. A főszereplő pedig szimpatikus, Sherlock Holmes-szerű, de karaktereik autodestruktív részében a hasonlóság leginkább. A török kultúrába való betekintés nagyon jó, én nagyra értékelem őket. Vizuálisan a film kielégítő szcenográfiát kínál. A zene is jó. Az akció tisztességes... és kíváncsi vagyok, hogyan fog (remélhetőleg) elkészülni a következő rész, ami hamarosan (?) jelenik majd meg.
Ez egy török neo-noir film kielégítő befejezéssel. Ezen belül is egy trilógia második része. Egy török film folytatása a Netflixen, tele akciókkal. És egy öregedő antihős. Nem vagyok benne biztos, hogy erkölcsileg elmondhatjuk, hogy összességében jó srác. De ő jobb, mint sok más ember itt. Ez mindig jó trükk a filmek számára, ezért a főszereplőnek szurkolunk. Nem számítanak a hibái. Az egy dolog, hogy szerelmes valakibe, aki sokkal fiatalabb (lásd még az első filmet), utána elég sok aggódnivalója lesz, nem csak egy kicsit. Nagyon jó film. Az eseményeket úgy mesélik el, hogy van időd egy pillanatra gondolkodni, és ne ácsorogj egy helyben. Megannyi érdekes felvetés. A főszereplő pedig szimpatikus, Sherlock Holmes-szerű, de karaktereik autodestruktív részében a hasonlóság leginkább. A török kultúrába való betekintés nagyon jó, én nagyra értékelem őket. Vizuálisan a film kielégítő szcenográfiát kínál. A zene is jó. Az akció tisztességes... és kíváncsi vagyok, hogyan fog (remélhetőleg) elkészülni a következő rész, ami hamarosan (?) jelenik majd meg.