Vélemény:

69 Szádra ne vedd

(2024)

Nagy csalódás

PolgarBalint   2024.09.24 16:18
0

Nagyon vártam, és azt hittem ez csak jó lehet, de hát csak szokásos Blumhouse-horror, ami harmatgyenge. Nem ijesztő, és inkább a humorra fókuszál, a humorral nem lenne probléma, ha egy vígjátékról beszélünk, és nem egy horrorról. Úgy hallottam nevetni a moziban a közönséget, mintha tényleg egy vígjátékot néznék. Nagyon lassú a tempó, és az utolsó pillanatig húzza a lényeget, ami az utolsó 15 percet foglalja magába. Egy óra fixen azzal ment el, hogy egy családi tragikomédiát nézek, közbe várva, hogy a cselekmény fő dolga úgymond „mikor ugrik ki a zsákból”. Egyetlen egy óriási pozitívum (és ez a kettő csillag csak arra vonatkozik), az James McAvoy. Na hát ő brillírozik a karakterében, és az zseniális, ahogy a karizmatikus, de belül elmebeteg, amit eljátszik, arról csakis jókat tudnék még órákig áradozni. De hát nem tudja egyetlen remek színészi játék elvinni az egész filmet hátán... Mert ha kivennénk a színészt a képletből, semmi se maradna. Na meg a másik, hogy semmi köze nincs az eredeti műhöz. Aki szeretné látni a sztorit, inkább nézze meg az eredetit, de nekem ez most nagyon nem jött be.