Közösség

Vélemény:

61 Farkasember

Farkasember

drg0602   2025.01.26 08:07
0

Egészen másra számítottam, de végül is nem lett rossz. Azt nem mondom, hogy tökéletes film, de simán nézhető, a hibáival együtt. Amiben nagyon erős ez a film, az a horrorisztikus, erősen nyomasztó légkör. A film kamerázása előtt meg le a kalappal, ügyesen van kamerázva, profi módon. Viszont van három dolog, amiért nem tartom tökéletes alkotásnak: az első a lassú tempója, a második a logikátlan lépések a főszereplőktől, a harmadik pedig a farkasembernek a kinézete. Amiben pedig nagyon erős ez az alkotás, az pedig a horrorisztikus, nyomasztó légkör és a meglepően jól használt kamerázás. A film eleje, amint már írtam, nagyon lassú nekem, viszont a film felétől kezdenek felpörögni az események, ami persze kitart a film végéig. Meglepő dolgok nincsenek a film alatt, sokszor teljesen kiszámítható, mi fog történni. Amint írtam, sajnos egy kicsit lassú a film eleje, de légkörrel és a film második felével kompenzálja ezt. Ami viszont biztos, hogy párbeszéddel nincs nagyon eleresztve az alkotás. Kevés párbeszéd, és ami van, az is elhanyagolható. A színészi teljesítmények nagyon átlagosak, semmi kimagasló teljesítményt nem véltem felfedezni. A felsorolt hibákkal és pozitív dolgokkal együtt simán nézhető kategóriába sorolnám. Amúgy köszönöm szépen a Mafab csapatának a mozijegyet! Értékelés: 8/10.