Ez egy masszív akció/thriller/horror film, koreai módra...
Ma néztem meg, és NAGYON JÓ! Ellentétben az olyan filmekkel, mint a Train To Busan. A Project Silence fő hibája az, hogy a sekélyessége miatt alig törődtem a legtöbb karakterrel.
Az operatőr/vizualitás és a hangulat/feszültség nagyon jó, és legnagyobb meglepetésemre a CGI is nagyon jó volt! Utálom a rossz CGI szörnyeket/lényeket a filmekben, és ebben a filmben jó munkát végeztek! Amúgy véleményem szerint a sztori eléggé papírvékony, de van egy mellékszereplő... amikor bemutatják, nem igazán szerettem, elég nyavalyás, és megpróbálja ellehetetleníteni a főszereplőnket... de később ő igazán szórakoztató, komikus karakterré válik, aki szinte egymaga megmenti a filmet.
A karakterek olyan dolgokat csinálnak, amiknek nincs sok értelme...
Ez egy masszív akció/thriller/horror film, koreai módra... Ma néztem meg, és NAGYON JÓ! Ellentétben az olyan filmekkel, mint a Train To Busan. A Project Silence fő hibája az, hogy a sekélyessége miatt alig törődtem a legtöbb karakterrel. Az operatőr/vizualitás és a hangulat/feszültség nagyon jó, és legnagyobb meglepetésemre a CGI is nagyon jó volt! Utálom a rossz CGI szörnyeket/lényeket a filmekben, és ebben a filmben jó munkát végeztek! Amúgy véleményem szerint a sztori eléggé papírvékony, de van egy mellékszereplő... amikor bemutatják, nem igazán szerettem, elég nyavalyás, és megpróbálja ellehetetleníteni a főszereplőnket... de később ő igazán szórakoztató, komikus karakterré válik, aki szinte egymaga megmenti a filmet. A karakterek olyan dolgokat csinálnak, amiknek nincs sok értelme...