Na besz*ptam a hozsannát, leszedtem és nézem. Fele még megvan, de szerintem megvolnék a lényeggel.
Indonéziában (gondolom Jakartában) van egy naaaaaagyon magas (több mint 10 emeletes) ház, azt megrohamozzák a TEK-esek. Folyik a vér, mint a gémeskútból, van fegyverropogás és csökkentett színtartomány is, hogy kiemelje a drámai hangulatot. Az egész ázsiaiasan bugyuta és naiv, miközben a véres jelenetek ketchupban dúsabbak, mint itt a nyugati világban.
Még itt nyögnek meg hentelik egymást, de már pont nem érdekel. Pedig random teszkós machetékkel átszúrják az összes colos deszkát és válaszfalat. Hogy is jöhetnék ahhoz, hogy ebben kételkedjek?
A fiam eljött látogatóba, vele indítottuk el, megvárom, hogy ő mondja, hogy apa, állítsuk le. Még nem mondja, és mostanra a lelkifurdalásom nem kicsi.
(Párizsban van egy sugárút, Avenue Foch. Az mindig mulattatott a nevével. Ez a film is hasonlóan Foch.)
Hát, mondanám, hogy zsé múvi, de az még túl hízelgő. Azért megkapja az egy csillagot, mert voltam abban a szép országban, és szeretem a lakóit, így nagyon, nagyon-nagyon felkerekítem az értékelésem.
Szerintem tök jó ötlet kihagyni.
Na besz*ptam a hozsannát, leszedtem és nézem. Fele még megvan, de szerintem megvolnék a lényeggel. Indonéziában (gondolom Jakartában) van egy naaaaaagyon magas (több mint 10 emeletes) ház, azt megrohamozzák a TEK-esek. Folyik a vér, mint a gémeskútból, van fegyverropogás és csökkentett színtartomány is, hogy kiemelje a drámai hangulatot. Az egész ázsiaiasan bugyuta és naiv, miközben a véres jelenetek ketchupban dúsabbak, mint itt a nyugati világban. Még itt nyögnek meg hentelik egymást, de már pont nem érdekel. Pedig random teszkós machetékkel átszúrják az összes colos deszkát és válaszfalat. Hogy is jöhetnék ahhoz, hogy ebben kételkedjek? A fiam eljött látogatóba, vele indítottuk el, megvárom, hogy ő mondja, hogy apa, állítsuk le. Még nem mondja, és mostanra a lelkifurdalásom nem kicsi. (Párizsban van egy sugárút, Avenue Foch. Az mindig mulattatott a nevével. Ez a film is hasonlóan Foch.) Hát, mondanám, hogy zsé múvi, de az még túl hízelgő. Azért megkapja az egy csillagot, mert voltam abban a szép országban, és szeretem a lakóit, így nagyon, nagyon-nagyon felkerekítem az értékelésem. Szerintem tök jó ötlet kihagyni.