Film tartalmak

Elszabadul a pokol Elk Grove utcáin, mindenhol démonok hemzsegnek, ráadásul a Necronomicon legpusztítóbb démona is megjelenik, hogy végső próbára állí... több»

NA 9. rész  (2018)

Ash (Bruce Campbell) úgy érzi, hogy itt az ideje, hogy végérvényesen leszámoljon Rubyval (Lucy Lawless) és azzal a lénnyel, aki birtokba vette Kelly (... több»

NA 8. rész  (2018)

Rubynak (Lucy Lawless) a gimnáziumi szalagavató véres estéjén sikerül végül végeznie Ash (Bruce Campbell) lányával, Brandyvel (Arielle Carver-O'Neill)... több»

NA 7. rész  (2018)

Kelly (Dana DeLorenzo) alulmarad a Rubyval (Lucy Lawless) való küzdelem során, ráadásul Ruby maga mellé is állítja a testét. Eközben Ash (Bruce Campbe... több»

NA 6. rész  (2018)

Ash (Bruce Campbell) és Pablo (Ray Santiago) váratlan segítséget kapnak a démonok elleni küzdelemben, de eme segítség igencsak rövid életűre sikeredik... több»

NA 5. rész  (2018)

Ash (Bruce Campbell) megtudja, hogy hol találja Rubyt (Lucy Lawless), és megpróbál leszámolni vele, de a házban egy démoni kisgyereket talál csupán. A... több»

NA 4. rész  (2018)

Ash (Bruce Campbell) a láncfűrésze segítségével elpusztítja a Ruby (Lucy Lawless) által a halálból visszahozott apját, de eme tette után egyből megjel... több»

NA 3. rész  (2018)

Ash (Bruce Campbell) lánya, Brandy (Arielle Carver-O'Neill) anyjának templomi búcsúztatójára siet, de a nő holttestét megszállja egy démon, így Ash ké... több»

NA 2. rész  (2018)

Ash (Bruce Campbell) még időben érkezik a középiskolába, hogy megmentse a lányát, Brandyt (Arielle Carver-O'Neill). A lánya támadása után Ash megfogad... több»

NA 1. rész  (2018)

Miután Ash (Bruce Campbell), Pablo (Ray Santiago) és Kelly (Dana DeLorenzo) legyőzték a gonoszt, mindannyian Ash szülővárosában, Elk Grove-ban teleped... több»