Ez a macskás Titanic-videó volt az idei Valentin-nap fénypontja

Lizzy és Jack románca volt az idei Valentin-nap fénypontja, de jobb, ha a saját szemeddel látod.

A negyed évszázada mutatták be a mozikban a Titanicot, mely egyrészt rengeteg pénzt hozott, a közel egy tucat Oscar-díjról és a tinilányok falára ragasztott milliós számú Leonardo DiCaprio poszterről nem is beszélve. A Titanic kétségkívül legikonikusabb jelenete, amikor Jack és Rose széttárt karokkal állnak a hajó orránál, amit most egy YouTube-er gondolt újra Valentin-nap alkalmából.

Az OwlKitty nevű YouTube-csatorna által készített "Titanic macskával" című videó idei Valentin-nap apropóján jelent meg, de közel sem ez az alkotó első paródia videója (idelent mutatjuk a Ghost alapján készült macskás videót is).

A titanicos videóban Jack egy bolyhos fekete macskában találja meg a múzsáját, Jack és Lizzy együtt lógnak, és a Titanic orrában állva élvezik a naplementét, de akad itt más is, amit nem akarunk elspoilerezni.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, nézzétek meg magatok idelent, ha pedig kíváncsi vagy, miképp oldotta meg a Titanic legnagyobb rejtélyét egy kivágott jelenet, nézd meg ezt a cikkünket is.