Netflix: Ezt a 10 sorozatot nézi MOST mindenki a világon, az 1. helyezett porba döngölte a kihívókat (június 17-23)

Befutottak a Netflix legfrissebb heti nézettségi adatai, amelyek  szerint A Bridgerton család - 3. évada továbbra is első helyen áll. 

A sorozat ráadásul népszerűbb, mint valaha, mindemellett a Rotten Tomatoes portálon a harmadik legjobbra értékelt évad, amelyre 87 százalékot adtak a kritikusok, 76 szézalékot a nézők. A teljes franchise gyakorlatilag tarol az előfizetők körében, hiszen a széria három évada mellett a Sarolta királyné című spin-off is ott van a top10 legnézettebb tartalom között.

A sorozat az elmúlt héten 91 országban került be a Netflix legnézettebb tartalma közé. A showrunner nemrégiben viszont megerősítette, hogy körülbelül két évbe fog telni, mire a sikersorozat negyedik évadával elkészülnek. 

A Keresem a párom visszatért a második évaddal. A műsor egyszerű recepttel dolgozik: Egy trópusi paradicsomban a versenyzők randiznak egymással és kapcsolatokat alakítanak ki, a legjobban összeillő párok pedig házasságközvetítőt játszanak, vagy párokat bontanak szét. Gyakran új versenyzők lépnek be, akik drámát és romantikát visznek a műsorba.

A teljes nézettségi listát lentebb találjátok, amelyhez kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk.

#10

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult... több»

2,1 millió megtekintés
#9

53 Geek Girl  (2024)

(3)

dráma

Netflix

A kínos, neurodivergens tinédzser, Harriet Manners, akinek élete a feje tetejére áll, amikor kiválasztjá modellnek, és egy életre szóló önismereti utazásra indul, miközben... több»

2,3 millió megtekintés
#8

dokumentum

Netflix

Nyomon követhetjük a 2023-24-es szezonban a Dallas Cowboys Cheerleaders csapatot a meghallgatások és edzőtábor, valamint a szezon befejezése között. több»

Rendező: Greg Whiteley
2,3 millió megtekintés
#7

88 Your Honor  (2020)

(2) (1)

dráma | krimi | thriller

Michael Desiato bíróként dolgozik, fia azonban belekveredik egy cserbenhagyásos gázolás ügyébe. A nyomozás szálai rövidesen egy alvilági bandához vezetnek, a férfinak pedig... több»

2,6 millió megtekintés
#6

70 Eric  (2024)

(8) (1)

dráma | thriller

Netflix

Vincent, a gyászoló apa, akinek a fia eltűnik, Eric, az Edgar ágya alatt élő szörnyeteg barátságában talál vigaszt. több»

2,9 millió megtekintés
#5

dráma | romantikus

Netflix

Mary asszony egy gróf lánya, aki hozzáment egy kereskedőhöz, ami botrányt okozott a családjában. Most visszatér Londonba saját lányaival, hogy szembenézzen a múltjával, ami... több»

3,6 millió megtekintés
#4

akció | dráma | kaland

Netflix

Gus elhatározta, hogy megtalálja édesanyját Alaszkában, ezért a Nagy Emberrel, Wendyvel és Medvével/Beckyvel együtt elindul, hogy megtalálja őt. több»

3,1 millió megtekintés
#3

dráma | romantikus

Netflix

A Bridgerton család nyolc gyermeke a boldogságot keresi Londol elit társadalmában. több»

3,5 millió megtekintés
#2

romantikus

Netflix

A Keresem a párom a Netflix szingli sztárjai közül a leghíresebb szingliket hozza össze egy trópusi paradicsomba, hogy megpróbálják megtalálni a szerelmet. Miközben a... több»

3,6 millió megtekintés
#1

dráma | romantikus

Netflix

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

16,5 millió megtekintés