Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#21721

romantikus

Sandra, a szenvedélyes borszakértő főnökével, Reinholddal együtt Szicília legjobb borát keresi, ám próbálkozásaik nem járnak sikerrel. A helyi vállalkozó és borász, Vincenzo... több»

#21722

52 The Pining  (2019)

thriller

Amikor a Joe terápiás körébe tartozó kliensek rejtélyes körülmények között gyilkosságok áldaozataivá válnak, Harris nyomozó rákényszerül, hogy újra elővegyen egy eltemetett... több»

#21723

vígjáték

Egy meleg nyári napon Madridban egy szerző írói válságba kerül. Véleménye szerint ezen csak úgy tud túl jutni, ha megváltoztatja írói stílusát, amihez pedig új impulzosok... több»

#21724

52 Strangers  (2017)

akció | dráma | krimi

A film története szerint két idegen sorsa összefonódik, amikor Peking utcáin balsetet szenvednek. Yu Miao bosszúra szomjas férje rátámad a másik párra és megöli a nincstelen Xu Tian... több»

#21725

dráma | történelmi

Egy fiatal római nő az 1950-es években a küszöbén áll, hogy egy férfi eljegyezze. Elmegy a Cinecittàba, hogy statisztának jelentkezzen, és belekerül a szinte végtelen éjszakába,... több»

#21726

vígjáték

Jay, az alulmotivált, középkorú kamionsofőr azt a feladatot kapja, hogy az idős Harryt szállítsa új otthonába. Az utazás során olyan kalandokba keverednek, amelyeknek köszönhetően... több»

#21727

dráma

A Bob's New Suit című filmdráma főhőse a tájépítész ezermester Bob, aki átlagos amerikai kispolgári életet él családjával. Ám Bob apja, a beteg Buster titkokat őriz a család... több»

#21728

52 Vasjankó  (2011)

családi | fantasy | romantikus

Jankó kiszabadítja apja börtönéből Vasjankót, aki az évek folyamán megtanítja őt, hogyan éljen túl az erdőben. Ám amikor a királyfi bedugja ujját egy arany forrásba és a... több»

#21729

animáció

Netflix

A Szuperszörnyecskék megismertetik Vidával a halloweeni hagyományokat. Készülj fel életed legnagyobb és legkalandosabb halottak napi bulijára!   több»

Todella kiihottavaa
#21730

rövidfilm | vígjáték

A rövidfilm egy mozgásban lévő könvyelőcég történetét mutatja be.

#21731

52 Tsel vizhu  (2013)

(2)

dráma | háborús

A Nagy Honvédő Háború. Sizova hadnagyot, a hadosztály legjobb mesterlövészét a parancsnokság visszahívja a frontvonalból, és hátulra küldi, hogy kiképezze a Központi... több»

Nem szükséges, hogy a háborús filmek nagy csatákat dolgozzanak fel és mutassanak meg, elég néha, ha bemutatják hogyan harcoltak és éltek az egyszerű katonák a háborúban. Remek történet.
#21732

vígjáték

Davidnak, egy fiatal cantali farmernek az az ötlete támad, hogy megmentse a gazdaságát a csődtől, hogy kabarét rendez. több»

#21733

vígjáték

Nikos Sakalidis rendőr, aki családja panziójában is besegít, szép lassan beleszeret a kifosztott német turistanőbe, Jana Johannsonba. Jana, aki anyjával érkezik Mykonos-ra, váratlan... több»

Der Chef Ist Tot
#21734

krimi

Egy logisztikai cég főnöke egy hétfői napon bejelenti, hogy egy alkalmazottat el kell bocsátania. A főnököt kisvártatva holtan találják egy lépcsőházban. több»

Sirius
#21735

52 Sirius  (2018)

dráma | krimi

Öt nappal a D-nap előtt a Szíriusz Rend szekta tagjai az utolsó utazásukra készülnek a Svájci Alpokban lévő fészkükben. Úgy vélik, hogy haláluk menekülés lesz a világ... több»

#21736

dráma | vígjáték

Három fivér és a nővérük megjelennek apjuk halálos ágyánál. Mind mohón várnak arra, hogy végre megérkezzen az ügyvéd, és felbonthassák a végrendeletet.

#21737

dráma

Egy SWAT-egységnek meg kell akadályoznia, hogy egy terrorista kivégezze túszait, és lerombolja Los Angeles városát. Az osztagnak mindössze 24 óra áll rendelkezésére. A siker... több»

#21738

animáció | családi

Emilie egy csinos 8 éves kislány. A szüleivel egy új városba költözik. Emilie azt reméli, hogy reggel, az első iskolai napjára elkíséri az apukája is, de sajnos csalódnia kell,... több»

#21739

dráma

Három francia újságíró 1978-ban Kambodzsába utazik, miután meghívást kapnak a Vörös Khmer rezsimtől, és veszélyes kalandba keverednek. több»

#21740

animáció | családi

A Télapó szokatlan segítőkre talál a szuperszörnyecskék személyében, akik segítő kezet nyújtanak az ajándékok előkészítésénél. Egy kis szörnyecske varázserővel pedig minden... több»