Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
Szerelem a Boszporusznál
#21761

romantikus | vígjáték

Jakob, a zenetörténész a csőd szélén áll. Hogy ki tudja fizetni a lakbért, egy török popzenei együttesnek nyári sláger írását ígéri. Hogy eleget tegyen a felkérésnek,... több»

Egy könnyed mozgalmas vígjáték még ha akadnak is benne kicsit bugyuta jelenetek, azért elég jól szórakozhatunk rajta. Nem bonyolítják túl a dolgokat peregnek az események és nem marad el végkifejlet még ha a békából mégsem lesz herceg és pont ez a jó benne, ettől egy kicsit... több»
#21762

dráma

Filmio

A Sinka István Fekete bojtár vallomásai és Móricz Zsigmond Barbárok című regények feldolgozása révén született filmdráma főhőse egy rendes, becsületes parasztlegény, aki... több»

#21763

dráma

Egy író alkotói válságának kellős közepén rádöbben, hogy az általa teremtett karakterekkel él együtt.

#21764

vígjáték

Három gyilkos megbízást kap egy szellemtől egy koporsó ellopására, hogy a két szerelmes a halálon túl is egyesülhessen. több»

#21765

dráma | rövidfilm

Max

Nő a forróság, és az embertömegek szomjas állatokként tülekednek a tóparton. A hangszórókból feltörő nyári slágereket két fiú eltűnésének híre zavarja meg. Tanúi lehetünk... több»

A keleti blokk romantikája nagyobb hatással volt rám, mint maga a dráma.
#21766

Az HBO max egy készülődő projektje keretében tehetséges énekeseket toboroz egy musical megalkotásához, aminek szereplői otthonról énekelnek majd. több»

#21767

dráma

Max

A sikeres jövendőmondó-üzletet működtető mesteri manipulátor élete a feje tetejére áll, amikor egy veszélyes és megfoghatatlan, Tangerből származó utcagyerekekből álló csoport... több»

#21768

fantasy

Robber báró felbéreli Tom Foolery-t, a feltalálót, hogy építsen egy favágó gépet, amellyel meg lehet tisztítani a terepet az épülő vasút számára. Foolery idővel rájön, hogy... több»

#21769

dokumentum

A film végigtekinti az apokalipszis hét jelét, és felteszi a kérdést, hogyan lehet mindezeket a jelenkorra vonatkoztatni. több»

#21770

animáció | dráma

Atsuto a Hoshigaoka egy vasútállomás talált tárgyak részlegén dolgozik. Amikor megtudja, hogy anyja nem elhagyta, hanem öngyilkos lett, az élete gyökerestül megváltozik. több»

Örök barátság
#21771

dráma

Két lány összebarátkozik egymással egy traumatikus élmény során. Sok évvel később visszatérnek, hogy megünnepeljék túlélésüket, de barátságukat új kihívás elé állítják. több»

#21772

52 Zonder Meer  (2020)

(1)

rövidfilm

Mivel a tó tiltott terület egy kisfiú eltűnése után, az ötéves Lucie megpróbál megbirkózni a táborhelyet érintő felfordulással. több»

Nem tudnám senkinek sem ajánlani, maximum egyszer nézhető meg. A cselekmény nagyon kevés, ehhez képest pedig nagyon hosszú. Így nagyon vontatott, és legtöbbször már unalmas. A jelenetek sokszor már kicsit kínosak is. A történéseket külső megfigyelők szemszögéből mutatja be,... több»
#21773

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

Remek családi/tinifilm. Tele van nosztalgiával, persze a jófajtával, jókat lehet rajta nevetni, szerintem ez most telitalálat lett, amit Adam Sandlertől nem annyira vártam mostanában.
#21774

42 Csábító leckék  (2024)

(9) (2)

dráma | vígjáték

Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Miller tanárként többre vágyik az élettől. Eredetileg írónak készült, de egy kisvárosi középiskolában irodalomtanárként éli mindennapjait. Élete akkor vesz fordulatot, amikor... több»

Hát, szerintem enélkül Jenna Ortega és Martin Freeman is el lett volna. Tipikusan az a film, ami hatalmas önismétlésekre és klisékre épül, és amit épp csak a két említett színész remek játéka tart meg valamelyest. Máskülönben a Csábító leckék helyszíne rettenetesen... több»
#21775

52 Canailles  (2022)

vígjáték

Egy balul elsült bankrablás után, a sérült Antoine Elias házában keres menedéket, ahol enyhén szólva sem egy szívesen látott vendég. A két férfi teljesen megférhetetlen egymással,... több»

#21776

52 Pótkulcs  (2022)

(3)

romantikus | vígjáték

Max

Egy tizenéves lányt ismerhetünk meg, aki romantikus kapcsolatot kezd barátnője bátyjával. több»

Sophie 15 éves, és Franciaország egy viszonylag kisebb városában (Nancy) él a lumpen anyjával és néhány lánytestvérével egy lakótelepi házban. A család csóró, lepukkant, a villanyt is bármelyik pillanatban lekapcsolhatják. Rettenet környéken laknak, a környező... több»
#21777

52 Mae-choon  (2016)

dráma | romantikus

Soo-hyeon férje eltűnik, így a nő és tinédzser lánya magukra maradnak egy hatalmas adóssággal. A pénzt kölcsönadó mindenáron vissza akarja kapni a pénzét, s prostitúcióra... több»

Az Alcatraz cápái
#21778

dokumentum

Disney+

Amerika legrosszabb és legkeményebb fiúit sokáig az Alcatrazba zárták. Ők persze valamennyien meg akartak szökni, ám ennek volt egy akadálya: nem, nem a falak, nem az ablakrácsok, nem a... több»

#21779

akció | romantikus | vígjáték

Miután néhány bűnöző tönkreteszi az eskövőjüket, a mentőakció során a friss házaspár ismét rájön, miért is szerettek egymásba egykor. A Tökéletes hang és a Lánytesók... több»

…akart lenni, de nagyon nem jött össze. JLo melleivel, fenekével és pár robbantással nem lehet eladni egy filmet. Idegesítő, unalmas és üres volt. Egy jól megírt akciófilmben vagy drámában viszont szívesen látnám JLót.
Lombikcsere
#21780

52 Lombikcsere  (2018)

vígjáték

A jómódú pár, Julia és Knut, és a lakókocsiparkban, szerényebb körülmények közt élő Jessie és Steve között nem sok hasonlóság van, kivéve, hogy egy meddőségi klinikán... több»