Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#21741

thriller

Egy özvegy demenciával küzd, így hát könnyen átverés áldozatává válhat. Elhidegült fia és gondozója egy lakásban lakik a vele, ami bonyodalmakhoz vezet... több»

#21742

dráma | rövidfilm | vígjáték

A rövidfilm cselekménye egy hotel vendégei körül bonyolódik, ahol a modern eszközök elfedik a kommunikáció teljes hiányát.

Rendező: Josef Dabernig

Szereplők: Otto Dabernig, Emma Gruber

#21743

52 Penelope  (2018)

dráma | misztikus | romantikus | vígjáték

A művészetek világában az ártatlanok valahogy mindig elesnek. Penelope egy számára jelentéktelennek tűnő párkapcsolat után csöppen ebbe a világba, amelyben az élet új oldalát... több»

#21744

animáció | családi

Netflix

Amikor a Télapó munkájáról, a sínvárosi gyerekek boldogságáról és a karácsony megmentéséről van szó, semmi sem állhat a Mighty Express útjába, ami egy új családtaggal... több»

Teljesen ártalmatlan mese, a gyerek egyedül is nézheti, nem lesznek tőle álmatlan éjszakái és furcsa keresztkérdései.
#21745

dokumentum

Max

A dokumentumfilm a 90-es években a televíziós médium Miss Cleo felemelkedését, bukását és újjáéledését mutatja be. több»

#21746

animáció | rövidfilm

Filmio

Egy oroszlán érzéseket táplál egy fiatal tigrislány iránt egy vulkánszigeten. több»

#21747

romantikus

Emma egy sikeres életmód-weboldalt üzemeltet, amelybe szívét-lelkét beleadta, és amely a "Classically Emma" nevet viseli. Amikor a népszerűsége csökkenni kezd, úgy gondolja, hogy... több»

#21748

52 Susu  (2018)

dráma | horror | krimi | thriller

Netflix

Két kínai lány filmes munkát vállal egy angol vidéki kúriában. A Kunqu Opera sztárjával, Susuval kapcsolatos, szövevényes családi titkokra bukkannak, és szinte lehetetlennek... több»

#21749

horror | rövidfilm | vígjáték

Cinego

Dorothy rendező és egy született vesztes. Egy este túl sok Heinekent iszik, és nagyon jól halad egy forgatókönyvvel, amikor felhívja a producere, hogy figyelmeztesse: elég a queer... több»

#21750

52 27  (2023)

(1)

animáció | rövidfilm

Max

Alice ma 27 éves. Fuldoklik, még mindig a szüleivel él, és hajlamos az álmaiba menekülni a sivár hétköznapok elől. Egy gyár tetején tartott pszichedelikus buli után részegen súlyos... több»

Talán ha én is 27 lennék, átjött volna az üzenete, de sajnos már kétszer annyi is elmúltam.
#21751

dráma

Robert és Katja boldog pár. RObert múltja azonban nem engedi nyugodtan élni őket. Robert egy napon fényképet lát feleségéről, aki állítólag 5 évvel korábban az Amazonasba veszett... több»

Egy történet ami nem szokványos és a végén is tartogat meglepetést. A táj szépségéért is érdemes megnézni.
#21752

dráma

Egy professzor története, aki egyre vaskosabb kritikát fogalmaz meg a közösségi médiában a város vezetésével szemben, egy nap azonban sikkasztással vádolják. több»

Katie Fforde: Nefelejcs
#21753

dráma

A New Yorki doktornő, Natalie Wayne arra készül, hogy nyilvánosságra hozza kutatásai eredményét. Egy Új Angliából érkező telefonhívás azonban mindent megváltoztat. Apja, Daniel... több»

#21754

dráma | rövidfilm

Egy férfi megtudja, hogy az exét eljegyezték, s a hír hallatán őrlődni kezd a múltbéli emlékek és az előtte ülő nő között.

#21755

42 A mélyben  (2023)

(5) (4)

horror | thriller

Amikor Ben és felesége, Jules megörökölnek egy elhagyatott tengerparti birtokot, először megdöbbennek a hozzá tartozó lenyűgöző privát öböl és strand láttán. Ez a boldogság... több»

Miért készült ez a film? Hogy az összes horrorklisét el tudják sütni egyszerre egy olyan sztorihoz, aminek még lezárása sincs? Fel nem tudom fogni, hogy tudott ennyire kevés erőfeszítést beletenni ebbe a filmbe a stáb. Minden történeti elem a legunalmasabb vagy legbugyutább... több»
#21756

romantikus | vígjáték

Három pár a riói karnevál kellős közepén találkozik. több»

#21757

dráma | rövidfilm

A montréali hőség idején a 11 éves Tom találkozik egy hasonló korú lánnyal, akiről kiderül, hogy szörnyű titkot rejteget.

#21758

52 Pogey Beach  (2019)

vígjáték

Ahogy az időjárás forró és a sör hideg lesz, kapcsolja be a zenét, öltözzön kényelmesen és menjen le Pogey Beachre, és induljon a nyár! A party nem fog megállni, amíg a munka újra... több»

Katharina megoldja – A dán makrélamaffia
#21759

dráma | krimi | vígjáték

Jonas Mikkelsen, a híres krimiíró rosszul lesz Helge éttermében, a Dűnében, ahol Thies is dolgozik. A szemüvege beleesik a vécébe, és mivel anélkül szinte vak, nem tud dolgozni az... több»

#21760

52 Voll Paula!  (2015)

(1)

vígjáték

Paula, Louise, Max, Randolf és Donnie életének története. több»

Közepes kategóriát épp megtudja ütni ami inkább hajlik a gyenge filmek felé, egyszer nézhető. Inkább nem is szidnám így egyszerűen csak nem jött be és kész.