Filmek

Legjobb dráma filmek

Saját filmes lista készítése
Nutcrackers
#25881

dráma | vígjáték

Négy testvér a legvalószínűtlenebb helyen talál szerető menedéket a körülmények váratlan fordulata után. Ez a kedves vígjáték-dráma valós eseményekből merít ihletet, és... több»

Dust
#25884

dráma | horror | thriller

Az egyre szörnyűbb porviharok csapdájába esett fiatal anya, akit kísért a múltja, meg van győződve arról, hogy egy titokzatos erő fenyegeti a családját, ami rendkívüli tettekre... több»

#25885

NA El salto  (2024)

dráma | thriller

Ibrahim néhány éve érkezett Spanyolországba Guineából. Mariamával él, és kőművesként dolgozik. Egy nap a rendőrség letartóztatja, és mivel nincs tartózkodási engedélye,... több»

Goldilocks and the Two Bears
#25886

dráma

Ingrid, Ian és Ivy, a három különleges idegen egy lakatlan társasházban találnak egymásra. Felfedezik, hogy valójában sok közös van bennük, és elkezdenek azon gondolkodni, hogy vajon... több»

Cutman
#25888

NA Cutman  (2024)

dráma | krimi | misztikus

Két megtört lélek egymásra talál egy kietlen kelet-texasi motelben, bosszúra és megváltásra szomjazva, de egyikük sem számít rá, hogy egy kemény kislány összeköti sorsukat, és ő... több»

#25890

dráma

Egy török és egy szaúdi család tagjai váratlan kihívással szembesülnek, amikor újszülöttjeiket véletlenül kicserélik, és így kénytelenek megbirkózni a felmerülő érzelmi és... több»

The Death Of Robin Hood
#25891

dráma

A Robin Hood-történet sötétebb újragondolása, amelyben a címszereplő, a múltbéli bűneivel és gyilkosságaival küszködő magányos harcos súlyosan megsérül, és egy titokzatos... több»

Rendező: Michael Sarnoski

Szereplők: Hugh Jackman, Jodie Comer

#25892

dráma

TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Ana São Miguelen született, egy vallás és hagyományok által uralt szigeten. Luis, a legjobb barátja, aki szeret női ruhákban járni, és barátnője, a Kanadából érkező, fiatal és... több»

Giant
#25893

dráma | sportfilm

A filmet Naseem „Naz” Hamed herceg, egy brit-jemeni bokszoló valós története ihlette, valamint a szerény kezdetektől a világbajnokká válásig vezető útja és a sikerében döntő... több»

#25894

NA Tempête  (2022)

dráma

Adott egy tinédzser, aki szülei versenylóistállójában nevelkedik lovakkal, és akinek mély, kivételes kötődése van egy fiatal lóhoz. Egy baleset azzal fenyeget, hogy a versenyló... több»

#25895

dráma | vígjáték

A néhai főnöke temetésére Saint-Martialba visszatérő Jérémie az özvegy Martine-nál töltött idő alatt egy eltűnésbe, egy fenyegető szomszédba és egy apát kétes szándékaiba... több»

#25900

dráma | misztikus | thriller

Egy jómódú családapa kénytelen átküzdeni magát egy meglepetés születésnapi partin, pillanatokkal azután, hogy elrejtette szeretője meggyilkolt holttestét. több»