Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36481

thriller

Az amerikai és a brit kormáy egy néhai amerikai ügynököt küld Kaliforniába, ahol egy beépített embert kell megtalálnia. Andrew Miller az, aki ezt a lehetetlennek tűnő feladatot kapja.... több»

#36482

NA Gambit  (2020)

(3)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Indián
#36483

NA Indián  (2013)

játékfilm | vígjáték

Lantos Tamás (Gémes Antos) egy kiégett, egyslágeres ex-popsztár, akinek egy késő őszi napon elege lesz a nagyvárosi bénázásból és úgy dönt, nyom egy nagy "reset", és újrakezdi az... több»

Van Más Kép-ünk
#36484

dokumentum

Válogatás a Van Más Kép Kísérleti Film- és Videoklip Fesztivál kisfilmjeiből. 2012-ben Szegeden ötödik alkalommal megrendezett Van Más Kép Kísérleti Film- és Videoklip-fesztiválra... több»

Szereplők: Csabai Ferenc

Babonáink eredete
#36485

Egy dokumentumfilm a babonák rejtelmeiről a világ különböző részein: honnan erednek és vajon mit árulnak el rólunk? Legyen szó a kimondott szó lekopogásáról, a szülinapi... több»

#36486

krimi | thriller

Testvére halála után egy szadista nővérnek öltözött dühös fiatal nő olyan pszichopata gyilkosokat ejt foglyul és kínoz, akik női áldozatokat szedtek Kansas környékén.

Rövid utazás Kunkovács Lászlóval
#36487

dokumentum

Az elhivatott néprajzos és fotóművész munkáiban egy immár eltűnt világ és kultúra helyszíneit, alakjait, tárgyi dokumentumait örökítette meg. több»

Rendező: Bicskei Zoltán

Bolygónk jövője – A klímavédelem hatásai
#36488

dokumentum

A világ legnagyobb gondja a klímaváltozás és a globális felmelegedés. Hogyan menthetjük meg a Bolygónkat? Ez itt a kérdés. Napjainkban a környezetvédelem egyik központi kérdése az... több»

#36489

dráma

Egy mostohaanya kifelé a gondoskodó anya álarcát mutatja, éjszaka azonban terrorizálja a gyerekeket.

#36490

dokumentum | sportfilm

Az életrajzi dokumentumfilm egy argentin teniszjátékos karrierjét mutatja be, akinek sikerült kiemelkednie a szegénységből. több»

#36491

NA Iris  (2017)

dráma | thriller

Milyen lehet egy örökkévalóság a szeretteid nélkül? Iris titkokkal teli életet élt, azonban most, hogy elhunyt utolsó élő rokona, nyomasztó érzelmek ragadják magával, miközben... több»

#36492

dokumentum

Michel Vaillant és a Le Mans találkozik, és valóra válik egy álom.  több»

#36493

akció | dráma | sci-fi | thriller

A történet azt mutatja be, mi történik, ha egy ember lelke kettéhasad. több»

Kegyetlen vidék
#36494

dráma | krimi

A távoli Lappföldön az egykori rendőr megtudja, hogy a házasságon kívüli fiát kiengedték a börtönből, és most a környéket terrorizálja. A fiú rájött a családi titokra, és... több»

#36495

vígjáték

Karel Venter szeret meztelenül szaladgálni a meccseken, és élvezi a média figyelmét is. Az egyik ilyen meztelenkedése balul sül el, ám beleszeret a segítségére siető mentőtisztbe.... több»

Rendező: Meg Rickards

Szereplők: Francois Jacobs

Dubaj, az olajban született oázis
#36496

dokumentum

Dubaj a legek városa, bolygónk legdinamikusabban növekvő települése. Kevés olyan ember él a Földön, akinek ne lenne róla markáns véleménye. Egyesek csodálják monumentális... több»

#36497

horror | rövidfilm

Mal találkozik egy fiatal lánnyal, de amikor elkíséri őt a hotelszobába, ráébred, hogy a dolgok nem mindig azok, amiknek elsőre látszanak.

#36498

dokumentum

A dokumentumfilm két fiatalt mutat be, akiknek sikerült kitörni az egyik legkeményebb Puerto Ricó-i gettóból. több»

#36499

NA Steps  (2017)

dráma | rövidfilm

Történet a szerelemről és a magányról, a családi kötelékekről és a felelősségről, a reményről és annak illuzórikusságáról.

Rendező: Ilya Sherstobitov

#36500

vígjáték

Egy bizottsági tag érkezésére várva, aki kiválósági elismerésben részesítheti, egy nagyvállalkozó mindent megtesz, hogy az utolsó pillanatban megoldja dolgozói problémáit. több»