Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Rémálom az Everesten: a nepáli földrengés
#72421

A lélegzetelállító Himalája évről évre százezreket vonz Nepálba. Ez a természeti csoda azonban tud pusztító is lenni. 2015 áprilisában heves földrengés és azt követő... több»

Állati operatőrök
#72422

dokumentum

Vadállatokra szerelt speciális kamerák segítségével leshetünk be a vadvilágba. több»

Misszió
#72423

NA Misszió  (2015)

dokumentum

A Keresztény Roma Szakkollégiumok Hálózatát a magyarországi történelmi egyházak hozták létre 2011-ben. A szakkollégiumok célja, hogy „…olyan roma identitásukat megőrző,... több»

Rendező: Szekeres Csaba

Csehov: Platonov
#72424

Csehov ifjúkorából, az 1878 és 1881 közötti időből, tehát vagy az utolsó gimnáziumi, vagy az első egyetemi évekből, 11 házilagosan készített, cérnával összevarrt füzetben... több»

Szigetközi percek
#72425

dokumentum

A film az újra csodaszép Szigetköz vízivilágát mutatja be a természetfilm eszközeivel, szöveg nélkül is hatásosan, meggyőzően. (A film a "legjobb dokumentumfilm elismerést" kapta a... több»

Rendező: Helényi Tamás

Vakvilágban
#72427

dráma

A vak véletlen folytán tragikusan összekapcsolódik két ember sorsa. Az újításért kapott pénzből a gumigyári brigád tagjai mulatni mennek. Sándorék, már italosan, egy előkelő... több»

Gyermekfilmek - Augusztus 5
#72428

-Gusztáv: Gusztáv a szakember Rendező: Nepp József-Magyar Népmesék: Péter és Pál Rendező: Jankovics Marcell, Nagy Lajos-Száz éve történt: Az ezredév Rendező: Szoboszlay... több»

Zenés TV Színház
#72429

zenés

Rimszkij-Korszakov operája Puskin drámájának felhasználásával a zseni és mesterember között feszülő ellentétet mutatja be. Antonio Salieri megbecsült olasz zeneszerző,... több»

Flintstones - Viva Rock Vegas
#72430

vígjáték

Jabadabadúú! Ismét itt vannak a kőkorszaki szakik, Frédi (Mark Addy) és Béni (Stephen Baldwin), Vilma (Kristen Johnston) és Irma (Jane Krakowski), még a kőkorszaknál is korábbról,... több»

#72431

NA Cigarette  (2016)

rövidfilm | thriller

Egy nő a randevú után felhívja a férfit a lakására, és meglepetés sztriptízt rendez neki.

A hajóroncs pszichopatája
#72432

dokumentum

A Batavia-zendülés során emberek egy civilizált csoportja vérszomjas gyilkosok barbár csőcselékévé válik. Ez minden idők egyik legrémisztőbb és leghátborzongatóbb hajótöréses... több»

Szalmaláng - Breitner János dalai
#72433

zenés

Breitner János mesél szerzeményeiről, majd színészek és énekesek előadásában felelevenednek örökzöld slágerei.   több»

Rendező: Koltay Beáta

Gyöngyházszín mozaik
#72434

életrajzi

Kevesen érzik meg untig ismert tárgyakban, helyzetekben a lírai lehetőséget. Lackfi János József Attila-díjas költő mintha csak rögzítené mindazt, amit maga körül lát, és a... több»

Rendező: Vizi Mária

Psycho-Pass Movie
#72435

NA Psycho-Pass Movie  (2015)

(2)

akció | animáció | sci-fi

Tsunemori felügyelőt egy szomszédos háború által övezett területre küldik, ahol kísérleteznek egy úgynevezett Sibyl System technológiával. Bíznak benne, hogy ez a rendszer segít... több»

Hétvége
#72436

NA Hétvége  (1992)

játékfilm

Az évszázad csütörtökig tart rendezőjének filmjéből két csellengő tizenéves, Tom és Miki egy napját ismerhetjük meg.

Rendező: Balogh Zsolt

Szereplők: Németh Gergely, Sticz Zoltán

Hajnal előtt
#72437

rövidfilm

Az állapotos Anna örökös rettegésben él az ostromlott fővárosban, mert férje együttműködik az ellenállókkal. A bujkáló és harcoló emberek is ugyanazt akarják, hogy végre véget... több»

Piaf
#72438

NA Piaf  (2007)

A világon az egyik legnagyobb hatású énekesnõ, a sanzon királynõje és Franciaország nemzeti büszkesége volt Edith Piaf. Életét a legszörnyûbb drámák és a legfényesebb... több»

Tourette a családban
#72439

dokumentum

Olyan családok engednek bepillantást életükbe, akik Tourette-szindrómás idegrendszeri betegséggel élő gyermekeket nevelnek. Megismerhetjük történetüket és örömüket, ahogy a... több»

Illés koncert
#72440

zenés

A 60 perces összeállítás annak érdekében készült soron kívül, hogy az Illés együttes ily módon is kifejezze együttérzését és segítő szándékát az árvízkárosultak iránt. A... több»